+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Incassomedewerker Particulieren Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Klantcontact.nu

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol help je mensen met financiële problemen, zoals achterstallige betalingen. Je bent als een reddende engel die klanten duidelijkheid geeft over hun geldzaken en samen oplossingen zoekt. Je werkt niet alleen, maar schakelt ook met advocaten en andere partijen. Je zorgt dat gemaakte afspraken worden nagekomen en pakt snel klachten op. Naast het serieuze werk is er ook tijd voor plezier, met activiteiten zoals pubquizzen en bingoavonden. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent de persoon waarbij het glas altijd halfvol vol is. Problemen zijn voor jou slechts kansen in vermomming, en oplossingen liggen altijd binnen handbereik. Met een achtergrond in telefonisch klantcontact ben jij klaar voor de volgende sprong in je carrière, een kans om verder te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen. Voel jij je aangesproken? Blijf dan zeker lezen, want wij hebben dé ideale positie voor jou als Incassomedewerker!

In de rol van Medewerker Incasso Particulieren draag jij de verantwoordelijkheid voor het benaderen van particuliere klanten met betalingsachterstanden. Als spreekbuis namens bancaire opdrachtgevers, maar ook in opdracht van postorderbedrijven en telecomorganisaties, richt jij je op diverse financiële struikelblokken. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als hypotheekachterstanden, roodstand, openstaande rekeningen en kredieten.
Jij staat als reddende engel aan de zijde van de klant, waarbij je hen op een heldere manier inzicht biedt in hun financiële situatie en de mogelijke gevolgen daarvan. Samen met de klant ga je op op zoek naar de diverse opties die voorhanden zijn, die je vervolgens nauwkeurig vastlegt en de naleving bewaakt. Daarbij houd je nauw contact met advocaten, schuldhulpverlening en andere essentiële spelers, om een allesomvattende aanpak te garanderen. In deze bijzondere rol ben je niet zomaar een radertje in het proces, maar een onmisbare schakel die met bijdraagt aan een betere financiële gezondheid!
Maar wat zijn jouw concrete taken binnen deze functie? Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het treffen van incasso- en betalingsregelingen. Daarnaast houd jij nauw in de gaten of gemaakte afspraken nagekomen worden. Hierbij onderhoud je contact met de klant, de debiteuren en derden. Verder signaleer jij eventuele klachten van klanten en/of debiteuren en ben jij degene die hieruit direct in de startblokken gaat om actie te ondernemen. Last but not least, incasseer je ook vorderingen in de minnelijke fase.
En laten we niet vergeten dat er naast al het harde werk ook ruimte is voor ontspanning! Ben jij de pubquiz-kampioen van het jaar, of sleep je tijdens de bingoavond alle prijzen in de wacht? De keuze is aan jou!



Gevraagd

Dat dit een uitdagende functie is, mag duidelijk zijn. Maar wat verwachten wij dat je meeneemt naar deze functie?
  • MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring binnen de klantenservice en ervaring binnen de financiële dienstverlening, waarbij je te maken hebt gehad met weerstandsgesprekken
  • Bereidheid om maximaal 2 keer per week ’s avonds te werken tot 19:30, wat uiteraard te compenseren is op een ander moment;
  • Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben jij oplossingsgericht en computervaardig;
  • Je bent een proactieve teamplayer die tegen een stootje kan;
  • Je bent in het bezit van WFT-Basis en een NVI Certificaat of bereid deze op korte termijn op onze kosten te behalen.


Aanbod

We vragen wel wat van je, maar daar staat uiteraard iets moois tegenover!
  • Een mooi salaris van tussen de €2500 en €2900 per maand op basis van 40 uur;
  • 8,33% vakantiegeld en een pensioensregeling;
  • Een uitdagende functie vanaf 32 uur per week;
  • Reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken zodra je ingewerkt bent;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen;
  • Een gezellig team met een eigen evenementencommissie die leuke pubquizzes, feesten en sportactiviteiten organiseert!


Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is een absolute koploper op het gebied van Financial Servicing en Credit Management, en daar zijn ze trots op. Met aanwezigheid in vijf verschillende regio's en het beheer van miljoenen klantrekeningen, maken zij echt het verschil.

Een ander belangrijk punt waar deze opdrachtgever zich sterk voor maakt, is een inclusieve cultuur! Zij geloven dat hun medewerkers een prachtige spiegel zijn van de diverse samenleving waar we deel van uitmaken. Bij deze opdrachtgever kan écht iedereen zichzelf zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in