+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Leidinggevend Monteur W Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan het installeren, repareren en onderhouden van verschillende installaties. Je leidt een team en zorgt dat alles goed loopt. Ook geef je instructies aan leerlingen. Het is een afwisselende baan waarin je veel kunt leren. Je krijgt een goed salaris en er zijn extra voordelen. Dit is een kans om te groeien in een bedrijf dat waarde hecht aan jouw ontwikkeling. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je bent onder andere bezig met het uitvoeren van de installatie, reparatie en onderhoud van alle installaties uit. Dit doe je op basis van de beschrijving die in de opdracht staat. Ook heb je de verantwoordelijkheid voor de realisatie van een project samen met je montageploeg. Je rapporteert en koppelt terug aan de projectleider en je hebt de leiding over een team wat varieert tussen de 3 en 15 monteurs. Je zorgt dat de materialen juist en op tijd binnenkomen. Je test en controleert de werkzaamheden van je team. Je zorgt dat de veiligheid en de kwaliteit gewaarborgd wordt. Je pakt de administratie binnen een project op (pakbonnen, urenstaten, bestelbonnen, etc.) Je leidt de leerling monteurs en stagiaires op.


Wat wij bieden?

Een leuke, veelzijdige full-time baan binnen een ambitieus bedrijf, waarin jij je kunt ontwikkelen. Goede salariëring, secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vast dienstverband.


Ben jij het?

Om de bovenstaande verantwoordelijkheden op een juiste manier vorm te geven, stellen we de volgende minimale eisen voor deze functie:

  • Ervaring: 3 tot 5 jaar ervaring als leidinggevend monteur binnen de utiliteit.
  • Opleiding: MBO niveau 4 volmaakt met de bijbehorende, vakgerichte cursussen: Leidinggevend monteur, NEN3140 en NEN1010. Veiligheid: VCA VOL
  • Talen: Nederlands en Engels
  • Overig: Rijbewijs B/E
VAARDIGHEDEN

Als leidinggevend monteur kan je goed communiceren en coachen, ben je flexibel en kun je goed coördineren en plannen. Je hebt oog voor details en kwaliteit, bent praktijdgericht ingesteld en hebt vakinhoudelijke kennis van gebouwgebonden installaties.

Waar jij werkt

Onze opdrachtgever draagt bij aan bruikbare, aangename en veilige gebouwen. Denk hierbij aan: Kantoren Ziekenhuizen Hotels Winkels  Scholen Zorginstellingen Woningen Dat doen we met het ontwerpen, realiseren en beheren van alle gebouwinfrastructuren -en installaties. Ze werken mee aan nieuwbouw, restauratie en renovatie, vervorming en uitbreidingen. Het is een middelgroot bedrijf met een platte organisatie/structuur, korte lijntjes, waarin verbondenheid en laagdrempeligheid, samen met een hoog expertise en klantgevoeligheid, belangrijk zijn.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in