+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Category Manager Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Extra Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.400 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de rol van Junior Category Manager bij een toonaangevend elektronicabedrijf, krijg je de kans om je te ontwikkelen in Retail. Je gaat aan de slag met onderhandelingen, assortimenten en marketing. Elke dag is anders! Je werkt nauw samen met de Category Manager en helpt bij het laten groeien van categorieën. Je hebt ook de kans om vanuit huis te werken op donderdag en vrijdag. Plus, je kunt cursussen volgen om je vaardigheden te verbeteren. Dit alles in een fijne, informele werkomgeving. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je enige ervaring in de Retail en een commerciële instelling? Dan is de positie als Junior Category Manager perfect voor jou! Je krijgt de kans om je kennis en kwaliteiten verder te ontwikkelen binnen een vooraanstaand elektronicabedrijf. Je gaat aan de slag met onderhandelingen, assortimentsbepaling en marketing. Geen dag zal hetzelfde zijn! Meer weten? Lees snel verder en misschien ben jij de Junior Category Manager die wij zoeken.

Ons aanbod
  • Een salaris tussen de € 2.600,- en € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis;
  • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag;
  • Thuiswerkmogelijkheden (donderdag en vrijdag);
  • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen;
  • Een prettige en informele werkomgeving.
Wat ga je doen?
Als Junior Category Manager ondersteun jij de Category Manager bij het achterhalen van de daadwerkelijke klantbehoeften en het uitbouwen van de categorieën. Dit doe je door het analyseren van beschikbare data en trends, zodat je hieruit conclusies kunt trekken. Samen met de Category Manager ontwikkel je strategieën waardoor de categorieën groeien en optimaal commercieel resultaat behalen. Je bent het aanspreekpunt wat betreft vragen over het assortiment en voorraadbeschikbaarheid. Ook onderhoud je het contact met leveranciers en distributeurs met betrekking tot voorraden en levertijden. Tot slot denk je mee in het ontwikkelen van marketing- en promotiecampagnes om de verkoop van producten te stimuleren.

Wie ben jij?
  • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je een commerciële opleiding afgerond;
  • Je hebt relevante werkervaring in Retail;
  • Kennis van Microsoft Office;
  • Je bent analytisch ingesteld en communicatief sterk.
De organisatie
Je toekomstige werkgever is een franchiseorganisatie in de elektronicabranche, met ongeveer 140 winkels door heel Nederland. Het hoofdkantoor, gevestigd in  Amersfoort, biedt ondersteuning aan de winkels op het gebied van verkoop, inkoop, marketing en winkelinrichting. Er is een sterke focus op ondernemerschap, waardoor je de ruimte krijgt om zelfstandig je taken uit te voeren. Je werkt samen met een enthousiast en gemotiveerd team!

Ben je enthousiast geworden?
Is de functie Junior Category Manager jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en druk op de sollicitatiebutton. Heb je toch nog vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature? Neem dan contact op met mij, Berry Klarenbeek, via e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook bellen of WhatsAppen op 06 - 82 08 01 60. Ik kijk uit naar onze kennismaking!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in