+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Allround chauffeur in Amersfoort (3812 PK) | 20uur per week Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PostNL

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
PostNL

Gevraagd

  • 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.135 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team dat zorgt voor het vervoer van pakketten en post. Je kiest zelf welk voertuig je gebruikt en controleert het voor en na je rit. Je dag is afwisselend: van klanten bezoeken tot post ophalen. Het is belangrijk dat je fysiek fit bent en graag buiten werkt, wat voor weer het ook is. Je krijgt de kans om meer te leren en te groeien. Plus, je profiteert van leuke extra s zoals korting op vakanties en evenementen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werkdagen

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag

Wat ga je doen?

Denk je bij een baan als chauffeur aan rijden in een auto of bus? Dan ken je ons Tijdgebonden Netwerk nog niet: de flexibele vervoerder van PostNL. Bij ons pak je per dienst het elektrische of reguliere voertuig dat het beste bij je werkzaamheden en route past. Dat zie je op je handterminal. Welk voertuig je ook pakt, voor én na je rit check je deze goed. Bijvoorbeeld op schade en of de verlichting het nog doet.

Jouw werkzaamheden zijn heel divers. Je brengt en haalt pakketten, brieven en aangetekende zendingen naar en van onze zakelijke en particuliere klanten. Of van en naar onze vestigingen en de retail-locaties waar PostNL gevestigd is. Het kan ook zijn dat je brievenbussen leegmaakt en de posttassen naar de depots brengt voor onze postbezorgers.

Je werkt binnen ons onderdeel Transport Services. Ons doel? Het faciliteren en verlagen van de kosten in de dienstverlening van PostNL. Dit doen we met slimme planning en door te kiezen voor de goedkoopste keuze voor vervoer.


Wat breng jij mee?

Dankzij je sociale vaardigheden leg je makkelijk contact met onze klanten waar je post ophaalt of een aangetekende brief bezorgt. En hoewel je werk niet heel zwaar is, is het belangrijk dat je fysiek in staat bent om zakken en bakken met post en pakketten te tillen. En rolcontainers te verplaatsen en uit te laden. Zon of een regenbuitje? Voor jou maakt het niks uit, je werkt met plezier in alle weeromstandigheden.

Verder herken je je hierin:

  • Je hebt een rijbewijs B. Heb je ook een rijbewijs C om een elektrische bus te besturen? Dan is dat mooi meegenomen. Maar je krijgt ook de kans om extra vervoerscertificaten bij ons te halen.
  • Je hebt geografische kennis van de regio waar je gaat werken.
Wat bezorgen we jou?

Een functie vol vernieuwing en werk dat je letterlijk in elke straat in Nederland terugziet. Bij PostNL willen we uitgroeien tot het logistieke e-commerceplatform van de toekomst. Zodat we nog slimmer, sneller en beter bijzondere momenten bezorgen. Jouw mentaliteit en onze uitdaging. Bij ons breng je het samen. Daarbij kun je rekenen op een mooi pakket met arbeidsvoorwaarden. De top 5 voordelen van jouw functie zijn:

  • Salaris van € 2.135 bruto per maand bij een fulltime werkweek van 37 uur.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt.
  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf 6 km per enkele reis tot maximaal 70 km per enkele reis.
  • Een goede pensioenregeling via het PostNL-pensioenfonds.
  • Kortingen op vakanties, evenementen en producten.


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij PostNL! We zijn de bezorgers voor iedereen, elke dag. Met ruim 37.000 medewerkers werken we er samen elke dag hard aan om bijzondere momenten te bezorgen. Dat betekent dat we vooruit denken en steeds nieuwe diensten ontwikkelen. Om uiteindelijk het verzenden en ontvangen voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in