+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Van automonteur naar servicemonteur buitendienst Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brisk Techniek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Brisk zoekt autotechnici die een nieuwe uitdaging willen. Ze kijken niet alleen naar je ervaring, maar vooral naar wat jij wilt. Wil je dichter bij huis werken, minder onregelmatige diensten of meer verdienen? Bij Brisk kun je dit aangeven. Ze hebben verschillende banen in de autotechniek, zoals werken aan speciale voertuigen of hybride auto's. Je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Brisk helpt automonteurs graag aan een nieuwe start in de buitendienst. Niet door direct naar je arbeidsverleden te kijken, maar vooral naar je ambities en wensen te luisteren. Dichter bij huis, minder storingsdiensten of hoger salaris? Geef het aan in ons gesprek.

Brisk brengt autotechnici die een passie hebben voor hun vak bij een de juiste opdrachtgevers. Ze luisteren naar wat jij echt belangrijk vindt op je werk? Met diverse functies in de autotechniek: aan speciale voertuigen; heftrucks of hybirde autos. Geef zelf aan waar je voorkeur naar uit gaat. We hebben vacatures op verschillende locaties in het land.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris dat kan oplopen tot 4500 bruto per maandWerken met de nieuwste spullen en techniekenElke dag een nieuwe uitdagingKansen om je skills te upgradenLekker zelfstandig aan de slagPrima secundaire voorwaarden, zodat je ook met je pensioen, tijdens je vakantie en als je ziek bent er warmpjes bij zit
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Klik op de link en ontdek in een paar clicks of de vacature bij je past. Via whatsapp of email kan je vervolgens nog vragen stellen en hebben wij nog wat vragen om je bij de juiste vestiging en recruiter voor te stellen.



Bedrijfsomschrijving

Brisk helpt je snel aan een nieuwe baan in vaste dienst. We werken voor meer dan 50 grote en kleine werkgevers in de techniek. En willen je altijd helpen met transparantie over salaris en match score. Als je je telefoonnummer achter laat zorgen we er voor dat we je snel aan de juiste recruiter bij de werkgevers koppelen, zodat je snel op gesprek kan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in