+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bender Groep

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Stap in de wereld van kinderopvang met Bender! Als pedagogisch medewerker ontdek je steeds nieuwe plekken en manieren van werken. Je helpt voor minstens drie maanden op een locatie en daarna wacht een nieuw avontuur. Dit is je kans om te groeien en te leren, terwijl je kinderen helpt groeien. Je ziet veel verschillende dingen en wij zorgen voor alles. Een unieke kans om te werken en te leren in de kinderopvang! Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als pedagogisch medewerker bij Bender stap je in een wereld vol ontdekkingen en verrassingen. Je gaat op detacheringsbasis aan de slag, wat betekent dat je voor minimaal drie maanden bij een kinderopvang locatie ondersteuning biedt. Daarna wacht er weer een nieuw avontuur op jou! Je krijgt de kans om allerlei verschillende locaties, groepen en werkwijzen binnen de kinderopvang te ontdekken. Hierdoor ontwikkel je niet alleen je eigen vaardigheden, maar draag je ook bij aan de groei en ontwikkeling van de kinderen. En het mooiste is: wij regelen dit allemaal voor je!



Gevraagd

Jij bent het hart van ons team. Met jouw passie voor kinderen en je diploma in de hand, sta je klaar om de wereld van de kinderopvang te veroveren Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week, want werken met kinderen is voor jou meer dan alleen een baan, het is een roeping. Je hebt een rijbewijs op zak, zodat je overal naartoe kunt rijden en niet afhankelijk bent van of het openbaar vervoer rijdt. En met een diploma waarmee je binnen de kinderopvang mag werken, zoals HBO pedagogiek, HBO Social work, mbo onderwijsassistent of (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker, ben je klaar om de uitdagingen aan te gaan die voor je liggen.



Aanbod

Stel je eens voor: je stapt binnen bij Bender, de zon schijnt door het raam en een vriendelijke stem begroet je met een glimlach. Dat is je manager bij Bender. Ze staat altijd voor je klaar, of je nu vragen hebt over je werk of gewoon even een praatje wilt maken. Bij Bender word je niet alleen gezien als werknemer, maar als gewaardeerd lid van het team. En om dat te laten zien, krijg je direct een vast contract. Dat betekend zekerheid, zodat jij je volledig kunt focussen op wat je het liefst doet: werken met kinderen.

En laten we het ook hebben over de beloning. Bij Bender geloven we dat hard werken beloond moet worden. Daarom bieden we een salaris dat past bij jouw inzet en passie. Met een salaris tussen €2539 en €3489 op basis van 36 uur per week, kun je leuke dingen doen in je vrije tijd. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een leaseauto met tankpas, die je zelfs privé mag gebruiken. Zo ben je altijd flexibel en klaar om de te verkennen, zowel op als buiten het werk.



Bedrijfsomschrijving

Bij Bender draait alles om jou als pedagogisch medewerker en ondersteunen we je volledig in je ontwikkeling. We beloven je dan ook oprechte aandacht en groei. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt binnen Bender: je regiomanager. Deze persoon staat voor je klaar voor al je vragen en zorgt ervoor dat je je gewaardeerd voelt. Ook al zien we je niet iedere dag, we vinden het belangrijk dat je je verbonden voelt met Bender. Daarom organiseren we regelmatig borrels, lunches, bijeenkomsten en feestjes waar je je collega’s kunt ontmoeten en bijpraten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in