+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Aftersales-medewerker bij ST-Projects Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Connect You

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Connect You

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

ST-Projects is een specialist in oplossingen voor de procesindustrie. Ze zoeken een nieuwe collega voor after sales, sales support en back office. Je werkt in een ervaren team en krijgt een afwisselend takenpakket. Je helpt bij projecten, bezoekt klanten en werkt soms aan marketing. Je leert veel en er zijn kansen om te groeien. Het bedrijf biedt goede arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfskleding, een laptop en telefoon. Ook is er ruimte voor plezier, met teamuitjes en een wekelijkse borrel. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

ST-Projects in Amersfoort is een volwaardige leverancier voor de procesindustrie met als specialisatie turnkey oplossingen voor de handling en processing van droge stoffen en vloeistoffen. STP is actief in de food, chemie, farmacie, recycling en de kunststofindustrie.

Als after sales / sales support / back office medewerker kom je in een multidisciplinair team te werken dat meer dan veertig jaar ervaring heeft en in die tijd een toonaangevende naam heeft opgebouwd in de procestechniek. Door de jaren heen heeft ST-Projects projecten gerealiseerd bij bekende vooraanstaande bedrijven & multinationals.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een zeer divers takenpakket, waardoor geen dag hetzelfde is. Bij recent gerealiseerde projecten, voorzie je de klant van een spare parts offerte, de betreffende project engineer ondersteunt je hierbij. Bij bestaande klanten ga je op bezoek, eventueel gezamenlijk met een verkoper of engineer om de installatie te inspecteren en hierop gebaseerd een offerte uit te brengen, voor de vervanging van bijvoorbeeld verjaarde apparatuur. Deze bezoeken kunnen in Nederland, maar ook elders in Europa zijn. Wanneer je nog wat tijd over hebt, staat het je vrij om mee te werken aan bijvoorbeeld marketingcampagnes in vakbladen, beurs bezoeken of online campagnes middels onze website.

Uiteraard werken we jou eerst goed in, zodat je de basis principes onder de knie hebt en wanneer we samen denken dat je er klaar voor bent, wordt je takenpakket steeds iets uitgebreider, tot waar jouw interesses liggen. De mogelijkheden hierin zijn oneindig binnen onze groep, want wist je dat wij ook over een eigen metaal productie faciliteit in Montfoort beschikken?

Verder heb je minimaal een MTS / WTB / MBO-opleiding, aangevuld met enkele jaren werkervaring. Als after sales / sales support engineer werk je zowel zelfstandig als in een teamverband. Je bent flexibel, creatief, inventief, communicatief, nauwkeurig en bovenal klantvriendelijk. Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is belangrijk, kennis van de Duitse taal is een pré. Vaardigheden met microsoft office zijn een vereiste en kennis / ervaring van AutoCad en/of Inventor is een pré.

Wat bieden wij jou?

Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
Veel ruimte en ondersteuning voor eigen ontwikkeling, in een stabiele groeiende organisatie
Bedrijfskleding
Indien nodig een laptop en telefoon van de zaak
Training on the job, je gaat langs bij onze klanten en hun fabrieken, in het begin uiteraard samen met jouw begeleider en wanneer je er klaar voor bent zal je dit alleen gaan doen
We vinden het belangrijk dat jij jezelf bij ons op je plek voelt, dit is in onze opinie onmogelijk zonder gezamenlijk plezier te maken. Naast de wekelijkse vrijmibo, gaan we geregeld met het gehele team op stap, dit kan zijn naar een restaurant, maar bijvoorbeeld ook naar de kartbaan.

Hebben we jouw interesse weten te wekken? Neem dan contact op middels mail of telefoon en we vertellen je graag meer over deze uitdagende job!



Gevraagd

Sales
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in