+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
15 dagen geleden geplaatst | 31x bekeken

Junior Calculator Woningbouw Amersfoort Building Heroes

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • € 2.800 - € 3.200 p/m
 • Fulltime
 • Vast contract
 • Junior
 • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Be a hero

Als jij graag snel stappen zet om als Junior Calculator Woningbouw het verschil te maken zit je hier op je plek! Aan de hand van je ervaren collega's word jij snel een ster in het vak. De aannemer zoekt de verbinding met mensen op basis van hun ambities en kwaliteiten en het maakt dus ook niet uit als je nog veel moet leren. 

Je krijgt bijna alles mee van het project, dit komt omdat je al vanaf de SO-fase tot en met de nacalculaties betrokken bent bij het project. Je bent verantwoordelijk voor de cijfermatige kant van het project en denkt mee in de uitvoeringsfase. Je toetst contracten, voorwaarden en risico's en signaleert kansen. Je projecten zijn erg divers. Als Junior Calculator Woningbouw ligt jouw focus jouw focus op woningbouw. Naast de woningbouwprojecten zal je incidenteel rekenen aan utiliteitsbouw, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Jij kiest zelf hoe je jouw week indeelt en als je het fijn vindt om een dag thuis te werken zodat je jezelf volledig kunt focussen dan doe je dat gewoon! 

Je komt terecht op een afdeling met 3 andere calculators die graag zien dat hun team versterkt wordt met een leergierige professional! Deze 3 calculators nemen jou mee in de wereld van de calculatie. Daarnaast neemt de hoofd planvoorbereiding jou ook bij de hand en jou razendsnel naar een nog hoger niveau tillen.Vind je het leuk om een tijd mee te draaien met andere afdelingen dan word je daarin alleen maar aangemoedigd!

Benefits
 • Een salarisrange tussen €2.800,-  en €3.200,- per maand en een leuke winstuitkering aan het einde van het jaar;
 • Zoveel opleidingen en trainingen als jij denkt nodig te hebben om jezelf nog verder te brengen dan dat je al bent;
 • Tot 40 vrije dagen op jaarbasis;
 • Samen met je collega’s vliegen in een Cessna 172, borrelen tijdens Amstel Live, de business run en/of Mudmasters meelopen en eens in de twee jaar zie je jouw collega’s op een andere manier tijdens de Oktoberfesten;
 • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.

Wil jij weten of je past bij deze familie? Reageer dan direct!

Bouwstenen voor succes

Als Junior Calculator Woningbouw verwachten wij:

 • Een bouwkundige opleiding heeft afgerond en het leuk vindt om met cijfers te werken;
 • Woonachtig is in de omgeving van Amersfoort;
 • Leergierig is en klaar is om een eerste of tweede stap in zijn of haar carrière te maken;
 • Affiniteit met woningbouwprojecten


Bedrijfsomschrijving

De Aannemer is een ontwikkelende bouwer, je krijgt er meteen 100 collega's bij en samen wordt een jaaromzet van ongeveer €50 miljoen gerealiseerd;Er wordt altijd gehandeld vanuit de klantvraag en hierdoor werk je zowel aan utiliteitsbouw-, woningbouw, renovatie- en verduurzamingsprojecten;De aannemer is op dit moment  bezig met de bouw van 190 woningen in Soest en 107 woningen in Voorthuizen;Het is een stabiel en sociaal bedrijf met weinig verloop en korte lijnen. Je collega's zijn erg betrokken en direct, samenwerking staat hoog in het vaandel en er is een open en eerlijke cultuur. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals Amstel Live, Mudrun en een bezoekje aan het Oktoberfest.Er wordt bij deze moderne organisatie gekeken naar je persoonlijke situatie, om zo een optimale balans tussen werk en privé te vinden.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in