+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Shiftleader | Operator | Metaal recycling | Amersfoort Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TecPac Technical Capacity

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

De werfleider is een gestructureerde meewerkend voorman die goed kan anticiperen, plannen met oog voor detail en graag een bijdrage levert aan de circulaire economie. Je weet overzicht te houden bij complexe processen, bent een doorzetter met discipline en staat open voor opbouwende kritiek, humor en zelfontwikkeling.

Je draagt zorg voor de voortgang van de machines en komt zelf met verbetervoorstellen. Het verhelpen van eenvoudige storingen en het uitvoeren van eerstelijnsonderhoud behoren ook tot je dagelijkse werkzaamheden.

Ook ben je in staat om te werken met diverse productiemachines, zoals een kraan, heftruck en shovel en draag je actief bij aan de veiligheid, orde en netheid op de werf.

 

Taken
Je geeft leiding aan 15 medewerkers in een tweeploegendienst. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief laten functioneren van het productieproces en bijbehorende  productiemachines en de daarbij behorende medewerkers. Je steekt daarbij zelf veel de handen uit de mouwen en helpt waar nodig mee. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent technisch onderlegd en schrikt er niet voor terug om storingen zelf te analyseren en op te lossen. Je hebt oog voor kwaliteit en draagt bij aan de orde en structuur op de vestiging door het gebruik van onder andere de 5s-methodiek

Kortom, een veelzijdige en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is!

Organisatie profiel
Je kunt je verdiepen of juist je kennis verbreden in techniek? En wil je op projectbasis werken of liever in vast dienstverband?! Of vind je het prettig om gewoon te blijven doen waar je goed in bent? Die keuze is natuurlijk geheel aan jou. 

Wat wij voor je kunnen doen is goed luisteren naar je wensen en verwachtingen,  beschikbare mogelijkheden met je bespreken en zorgen voor een passend aanbod wat aansluit bij jouw ambitie. Wij streven naar het structureel werven van nieuwe opdrachten en banen bij grote, kleinere, nieuwe en bekende werkgevers in Nederland. Waardoor we kunnen beschikken over interessante projecten en mooie opdrachten bij misschien wel jouw nieuwe werkgever!

 
TecPac biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen om te groeien en je te ontwikkelen bij de top werkgevers binnen Nederland en buitenland.

Functie eisen
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding met relevante werkervaring op MBO niveau (technische richting en/of Vapro A)
  • kennis van technisch/proces niveau
  • goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Ervaring in een leidinggevende operationele functie
  • enige achtergrond met 5S-lean werken een pré.
  • Je hebt een proactieve, resultaatgerichte instelling
  • Affiniteit met metalen en/of recycling
Daarnaast ben je productiegericht, zelfstandig, creatief en oplossingsgericht. Je weet op een juiste manier mensen te begeleiden en te motiveren en bent een echte teamspeler. Je weet structuur aan te brengen en ons productieproces op een hoger niveau te krijgen

Verder beschik je over technisch inzicht,  ben je enthousiast, gedreven en in staat om zelfstandig te kunnen werken en mensen aan te sturen.

Je bent flexibel ingesteld ten aanzien van werkzaamheden die buiten de functie vallen indien dit gevraagd wordt. Ook ben je bereid om in 2-ploegendienst te werken.

Bijzonderheden
Een intensieve en veelzijdige fulltime functie met grote verantwoordelijkheden binnen een gezond bedrijf met een prettige werksfeer. Goede opleidings- /carrièremogelijkheden met concurrerende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in