+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Monteur Technische Dienst | Metaal Recycling | Amsterdam Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TecPac Technical Capacity

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving
Na een gedegen inwerkperiode bent u samen met uw collega verantwoordelijk voor de instandhouding van het machinepark en het begeleiden van vernieuwingen en technische projecten.

U bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrotechnische storingen en het uitvoeren van modificaties, reparaties en revisies aan alle machinerie op de locatie.

Je draagt zorg voor de voortgang van de machines en komt zelf met verbetervoorstellen. Het verhelpen van eenvoudige storingen en het uitvoeren van onderhoud behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.

Tevens organiseert en plant u revisie en onderhoudswerkzaamheden en werkzaamheden van derden. Daarnaast zorgt u voor voldoende gebruiks-en verbruiksartikelen in onze werkplaats met een toereikend magazijn.

Taken
Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief laten functioneren van het productieproces en bijbehorende  productiemachines en de daarbij behorende medewerkers. Je steekt daarbij zelf veel de handen uit de mouwen en helpt waar nodig mee. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent technisch onderlegd en schrikt er niet voor terug om storingen zelf te analyseren en op te lossen. Je hebt oog voor kwaliteit en draagt bij aan de orde en structuur op de vestiging door het gebruik van onder andere de 5s-methodiek

Kortom, een veelzijdige en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is!

Organisatie profiel
Je kunt je verdiepen of juist je kennis verbreden in techniek? En wil je op projectbasis werken of liever in vast dienstverband?! Of vind je het prettig om gewoon te blijven doen waar je goed in bent? Die keuze is natuurlijk geheel aan jou. 

Wat wij voor je kunnen doen is goed luisteren naar je wensen en verwachtingen,  beschikbare mogelijkheden met je bespreken en zorgen voor een passend aanbod wat aansluit bij jouw ambitie. Wij streven naar het structureel werven van nieuwe opdrachten en banen bij grote, kleinere, nieuwe en bekende werkgevers in Nederland. Waardoor we kunnen beschikken over interessante projecten en mooie opdrachten bij misschien wel jouw nieuwe werkgever!
 
TecPac biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en kansen om te groeien en je te ontwikkelen bij de top werkgevers binnen Nederland en buitenland.

Functie eisen
  • U heeft minimaal MTS-niveau denk en werkniveau
  • Bij voorkeur een opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatronica
  • relevante werkervaring in bijvoorbeeld zwaar materieel of zware industrie
  • Ervaring met elektro- en besturingstechniek en ruimtelijk constructie inzicht is een pré.
  • U bent goed bekend met metaalbewerking en lastechnieken
U heeft een praktische instelling en werkt planmatig, bent flexibel ingesteld (geen 9 tot 5 mentaliteit) en bent stressbestendig. 

Daarnaast bent u ambitieus en beschikt u over een klantvriendelijke instelling, staat u klaar voor uw collega’s en beschikt over een hands-on mentaliteit.

 

Bijzonderheden
Een intensieve en veelzijdige functie met voldoende verantwoordelijkheden binnen een gezond bedrijf met een prettige werksfeer. Goede opleidings- /carrièremogelijkheden met concurrerende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in