+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.

Medior Vastgoed analist / Register Taxateur Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BDO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wereldwijd heeft BDO ruim 90.000 specialisten op het gebied van Audit & Assurance, Accountancy, Tax en Advisory in dienst, verspreid over meer dan 1.600 vestigingen in 167 landen. Hiermee kan BDO met recht een toonaangevende adviseur worden genoemd op het gebied van Audit & Assurance, Tax en Advisory dienstverlening.

Real Estate Valuation Services

BDO REVS biedt kwaliteitsborging op elk van deze gebieden, als het maar gaat om de waarde van vastgoed. Hierbij maakt REVS bijvoorbeeld deel uit van een controle team van accountants tijdens de controlewerkzaamheden ten behoeve van de jaarverslaglegging.

Naast deze interne werkzaamheden adviseert REVS extern klanten op het gebied van (fiscale) vastgoedwaarderingsvraagstukken, lokale heffingen en milieu- en energiebelastingen. En wij bieden bijvoorbeeld ondersteuning bij huisvestingsvraagstukken, analyses rondom de verduurzaming van de vastgoedportefeuille en stellen kwaliteitsreviews op van hypotheekleningen.

REVS is dus altijd in ontwikkeling. Op dit moment bestaat REVS uit een groep van circa 13 adviseurs bestaande uit fiscalisten en taxateurs. De externe klantenkring van REVS bestaat uit nationale en internationale vastgoedbeleggers (zowel particulier als institutioneel), toezichthouders en woningcorporaties. Maar ook toonaangevende familiebedrijven met vastgoedvraagstukken zullen tot jouw toekomstige klantenpakket behoren. De meest uiteenlopende soorten vastgoed komen voorbij, zowel in Nederland als daarbuiten!


Dit ga je doen

Binnen het REVS-team zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige Vastgoed analist / Register Taxateur die zich graag verder wil ontwikkelen en die zijn of haar certificering tot Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed graag anders wil inzetten. Een team van ervaren fiscalisten en taxateurs ondersteunt je hierbij en helpt je hierin verder te ontwikkelen.

Als REVS-analist maak je onderdeel uit van een team van professionals dat zich richt op een breed scala aan waarderingsvraagstukken. Het gaat er daarbij om dat REVS de interne en externe klant met goed doordacht advies inzicht geeft zodat hij of zij de juiste beslissingen kan nemen. Bijvoorbeeld bij verwerving en dispositie van een onroerende zaak binnen een onderneming of bedrijfsonderdeel, de keuze voor de juiste vastgoed- of duurzaamheidsstrategie, het beoordelen van de waardering van het vastgoed op de balans ten behoeve van de jaarlijkse controle van een jaarrekening of de inrichting van de fiscale structuur voor een nieuw op te zetten vastgoedentiteit.

Gezien de mogelijke complexiteit van bovengenoemde vraagstukken en het geldende vier-ogen-principe werk je vaak direct samen met een REVS-collega of bijvoorbeeld een collega van een andere BDO-discipline zoals Audit & Assurance, de belastingadviespraktijk of BDO Advisory.

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige collega, die eigen initiatief en inbreng niet schuwt. Je hebt een afgeronde academische opleiding. Bij voorkeur in de exacte vakken, (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, econometrie of een gerichte vastgoedopleiding. Ook als je qua opleidingsniveau een vergelijkbare achtergrond en aantoonbare affiniteit of ervaring met het beschreven vakgebied hebt, dan komen we graag met je in contact voor deze functie.

Naast het bovengenoemde voldoe je aan de volgende punten:

  • Je hebt voldoende taxatie-ervaring (>4 jaar)
  • Je bent in het bezit van een RT-certificering, kamer bedrijfsmatig vastgoed;
  • Indien je beschikt over een MRICS-certificering dan heb je een duidelijk streepje voor;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Je bent actief in relevante vastgoednetwerken.

Jouw ontwikkeling
Bij BDO hebben we ontwikkeling hoog in het vaandel. Uiteraard vaktechnisch, maar zeker ook op het persoonlijke vlak. Je loopt direct mee in ons vaktechnisch programma en melden wij jou aan voor de Summer Academy en participeer je in het programma van de BDO Academy met een breed aanbod aan interne vaktechnische cursussen. Daarnaast kun je gebruik maken van het Good Habitz platform dat een breed scala biedt aan tools die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling.



Gevraagd

  • Adviesvaardigheden
  • Minimaal 4 jaar werkervaring
  • Een afgeronde wo-opleiding


Aanbod

  • Een goed salaris
  • Een mobiliteitsbudget
  • Een laptop en thuiswerkset/-vergoeding
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in