+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.

Liftmonteur Modernisering Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Young Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Als Liftmonteur binnen de Modernisering lever jij jouw bijdragen aan het moderniseren van bestaande liftinstallaties. Daarbij kun je niet alleen denken aan een moderner uiterlijk van de liftinstallatie, maar juist ook aan bijvoorbeeld een stukje nieuwe functionaliteiten en een lager energieverbruik, wat natuurlijk goed past in deze tijd. De diversiteit binnen de modernisering is groot, dus ook de werkzaamheden van een Liftmonteur Modernisering zijn groot. Elke klus is weer anders en jouw technische kennis en creativiteit komt hierin goed van pas. Zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch zijn er voldoende uitdagingen. 

Binnen de modernisering worden bestaande liften 'omgebouwd' naar de huidige tijd; denk daarbij aan functionaliteit, energieverbruik en in sommige gevallen ook een moderner uiterlijk van de lift. De Liftmonteur Modernisering draagt bij aan deze werkzaamheden samen met zijn/haar collega's. Bij jouw werkzaamheden ga je niet alleen technisch goed te werk, je houdt ook rekening met een stukje efficiëntie; kunnen we onderdelen behouden worden of worden hergebruikt? In de functie van Liftmonteur Modernisering werk jij nauw samen met collega's en sta je veel in contact met de klant. Jij werkt altijd veilig en uiteraard ga jij netjes en zorgvuldig om met de aan jou ter beschikking gestelde goederen en materialen


Profiel Liftmonteur Modernisering

Wil jij aan de slag als Liftmonteur Modernisering? Jij hebt minimaal een technische MBO opleiding op niveau 2 afgerond in bijvoorbeeld de richting Autotechniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica. Heb jij ervaring in de lifttechniek? Dat is mooi meegenomen, maar absoluut geen vereiste. Dat geldt ook voor een VCA-diploma; die kun je gewoon via ons halen. Jij kan zowel goed zelfstandig als in teamverband uit de voeten, want binnen de modernisering werk je altijd veel samen met collega's. Je woont in de omgeving van Amstelveen en bent sowieso in het bezit van je rijbewijs B. Het is belangrijk dat jij de Nederlandse taal goed beheerst. Als persoon ben jij tenslotte leergierig en communicatief vaardig. Herken jij jezelf? Reageer dan snel!


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever een van de grootste merkonafhankelijke liftpartijen van Nederland en heeft de laatste jaren een hele mooie groei doorgemaakt. Ondanks deze groei blijft de cultuur heel erg persoonlijk en laagdrempelig; dat is echt een grote kracht van deze opdrachtgever en zo omschrijven de medewerkers het ook. Naast een stuk onderhoud en service verzorgen ze ook grootschalige reparatie- en moderniseringswerkzaamheden. Dit doen ze aan alle soorten en merken liftinstallaties. Door alle ervaring die ze in huis hebben zijn ze in staat om de diensten niet alleen snel, maar ook nog eens betaalbaar aan te bieden.


Arbeidsvoorwaarden Liftmonteur Modernisering

Als Liftmonteur Modernisering word jij zowel werkinhoudelijk als arbeidsvoorwaardelijk goed 'beloond'. Je ontvangt een goed bruto basissalaris, afhankelijk van de werkervaring en opleiding die jij als basis hebt. Daarbij ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • 27 vakantiedagen en daar bovenop nog 13 adv-dagen;
  • De mogelijkheid tot het volgen van liftgerichte cursussen en opleidingen;
  • Een introductieprogramma 'op maat' waarbij je natuurlijk pas wordt losgelaten als jij als volwaardig monteur aan de slag kan;
  • Ook als technische starter op de arbeidsmarkt heb jij alle kans om deze uitdaging aan te gaan;
  • Onze opdrachtgever kent tenslotte een erg goede onkosten- en reiskostenregeling.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in