+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Senior Accountant AA/ RA Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.000 - € 6.500 p/m
  • 13e maand, Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stap binnen bij ons betrokken kantoor, waar groot, midden en kleinbedrijf thuis zijn. We bieden een unieke mix van samenstel- en auditpraktijk, versterkt door onze focus op accountancy, salaris-, belastingadvies en zelfs juridische ondersteuning. Bij ons staat warme betrokkenheid centraal. Jouw talent wordt erkend, gekoesterd en kan tot het hoogst mogelijke niveau groeien, met behoud van een goede werk/privé balans. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij doorgroeien tot partnerschap of gewoon een gelijkwaardige positie ten opzichte van de andere partners? Wij zoeken een ervaren Accountant AA of RA met ruime leidinggevende ervaring, gedreven door uitdaging en coachend van nature. Ontsnap aan de 'big four (of five)' of word je belemmerd in je groei, vind jouw ideale positie hier!

Stap binnen bij ons betrokken kantoor met 30 toegewijde medewerkers, waar groot, midden en kleinbedrijf thuis zijn. Van diverse branches tot sectoren, we bieden een unieke mix van samenstel- en auditpraktijk, versterkt door onze focus op accountancy, salaris-, belastingadvies en zelfs juridische ondersteuning. Bij ons staat warme betrokkenheid centraal. Jouw talent wordt erkend, gekoesterd en kan tot het hoogst mogelijke niveau groeien. Dit met behoud van een goede werk/privé balans.

In deze rol is het belangrijk om sterke klantrelaties op te bouwen, de kwaliteit van je team te waarborgen en je team te inspireren naar de ontwikkeling van zichzelf en kansen te benutten.


Wat wij vragen
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als manager of controleleider bij een Accountantskantoor
  • Minimaal 24 uur parttime tot 40 uur fulltime beschikbaar
  • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding richting Accountancy
  • Je bent klantgericht en legt snel en effectief contact met anderen. Je maakt een positieve en sympathieke indruk en kunt je financiële kennis en inzichten op een heldere manier uiteenzetten en overdragen
  • Je hebt een assertieve, accurate en zelfstandige werkhouding
  • Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen in je vak en houdt je vakkennis op peil
  • Je kunt je team goed inspireren en coachen
Wat wij bieden
  • Een maandsalaris variërend van €6.000 tot €6.500, plus een gegarandeerde 13e maand. Als voorbeeld: dit zou neerkomen op een effectief maandelijks inkomen tussen €6.500 en €7.000 inclusief de gegarandeerde 13e maand;
  • Leaseauto van de zaak of een aantrekkelijke mobiliteitsvergoeding/ reiskostenvergoeding;
  • Aandacht voor een goede werk privé balans;
  • Een moderne pensioenregeling en bonusregeling;
  • Een ruime studieregeling;
  • Een leuke werksfeer, teamwork en fijne collega’s.
Over het bedrijf

Gevestigd in het hart van de financiële sector, vertegenwoordigt onze opdrachtgever meer dan louter cijfers. Ontstaan uit een fusie in 2007, heeft de organisatie zich onderscheiden door een constante groei van haar klantenportefeuille. Deze groei is te danken aan een perfecte balans tussen dynamiek en degelijkheid, waardoor zij uitblinkt als een betrouwbare partner binnen de financiële wereld. Hun uitgebreide dienstenaanbod bestrijkt het hele spectrum van accountancy en belastingadvies, verrijkt met administratieve ondersteuning en salarisadministratie.

Het kloppend hart van de organisatie wordt gevormd door een team van gedreven professionals. Bekend om hun directe, doelgerichte aanpak en ongeëvenaarde betrokkenheid, staat dit team altijd klaar om de verwachtingen te overtreffen. De cultuur binnen het bedrijf is sterk gericht op het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé, met de overtuiging dat persoonlijk welzijn essentieel is voor het leveren van topprestaties. Door het stimuleren van persoonlijke en professionele ontwikkeling, erkent de organisatie dat kwaliteit en groei intrinsiek met elkaar verbonden zijn. Totaal werken er 30 collega’s vanuit de kantoren Breukelen en Amstelveen. Op het moderne kantoor in Amstelveen, strategisch gelegen nabij Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Haarlemmermeer, Zaanstad en Hilversum werkt een team van circa 16 toegewijde collega's samen aan het verwezenlijken van deze visie.

N.B. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Daaf is het recruitmentbureau dat deze vacature in behandeling neemt. Je kunt solliciteren via de website van Daaf, het eerste gesprek zal ook altijd met één van de medewerkers van Daaf zijn. Tijdens het gesprek met Daaf vertellen we je alles over de opdrachtgever en kunnen we al jouw vragen daarover beantwoorden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in