+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Storingsmonteur Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 - € 5.200 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Als Storingsmonteur in ons bedrijf zorg je voor het onderhoud, de installatie en reparatie van verschillende machines die gebruikt worden in de voedingssector, zoals verpakkingsmachines en etiketteermachines. Je belangrijkste taak is het oplossen van problemen met deze machines, zowel mechanisch als elektrisch. Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat alles goed gedocumenteerd wordt. Dit is een kans om je technische vaardigheden te gebruiken en te groeien in je vak. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Storingsmonteur binnen ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met het onderhoud, installatie en reparatiewerkzaamheden in ons breed machinepark bestemd voor de voedingssector. Denk daarbij aan verpakkingsmachines, afvulmachines, etiketteermachines en meer. Je houdt je dan vooral ook bezig met het uitlezen en verhelpen van zowel mechanische als elektrotechnische storingen. Deze werkzaamheden documenteer je en rapporteer je na afloop deze bij de Hoofd Technische Dienst.


Gevraagd

Functie-eisen
· Als Storingsmonteur ben je in het bezit van een technische opleiding, het liefst richting de Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;· Je bent proactief ingesteld in combinatie met goede communicatieve vaardigheden;· Bereidheid om in een ploegendiensten te werken;· Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Baanaanbod
· Als Storingsmonteur verdien je een salaris tussen de €4.200,- en €5.200,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;· Aantrekkelijke ploegentoeslag tot wel 35%;· Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;· 40 dagen vakantiedagen per jaar!· Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden door middel van vakgerichte trainingen en cursussen.


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Als Storingsmonteur binnen ons bedrijf kom je terecht binnen een bedrijf wat al ruim 100 jaar actief in de voedingssector en zijn uitgegroeid tot marktleider op het gebied van snacks. Bij ons kom je terecht in een enthousiast monteursteam vol technische professionals en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen! In ons bedrijf zien we onze mensen graag met ons meegroeien, vandaar dat wij vakgerichte cursussen en opleidingen zodat ook jij je kan ontwikkelen en kan doorgroeien!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in