+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Assistent Accountant Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 5.100 p/m
  • 13e maand, Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt iets kunt betekenen voor mensen? In een team waar je je thuis voelt en waar je de kans krijgt om te groeien? Je gaat aan de slag met financiën en helpt klanten met hun geldzaken. Ook kun je leren en doorgroeien naar verschillende functies. Het team is gezellig en er is aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Plus, je krijgt een mooie kans om een leaseauto te krijgen of een vergoeding voor reizen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je zin om bij een bedrijf te werken waar je veel mooie klanten kan helpen in een gezellig en betrokken team, waar jij je thuis kan voelen? Heb je ambitie, dan kun je doorgroeien tot partner en wil je dat niet, dan is het ook helemaal goed!

Door actief te ondersteunen en te assisteren op het vlak van financiën, help je onze cliënten om helder inzicht te krijgen in hun financiële situatie.

Je hoofdzakelijke focus ligt op het bedienen van cliënten binnen het midden- en kleinbedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekeningen en tussenliggende rapportages, het beheren van de financiële administratie en het indienen van fiscale aangiftes. Bovendien krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een Accountant, Relatiebeheerder, Controleleider en zelfs tot partner.

Van het opmaken van jaarrekeningen tot het optimaliseren van digitale administratieve processen, je staat cliënten bij in elke fase. Verder bouw je dossiers op en onderhoud je nauw contact met cliënten om aan hun specifieke eisen en verlangens te voldoen.

Hoewel het een kantoor is van 30 collega's hebben ze ook veel klanten waar ze de audits voor doen en jij dus als je RA bent ook goed uit de voeten kan.


Wat wij vragen
  • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding richting accountancy
  • Beschikbaar tussen 24 uur parttime en 40 uur fulltime
  • Professionaliteit, ambitie en nieuwsgierigheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied
  • Je bent klantgericht, analytisch sterk en innovatief
Wat wij bieden
  • Een maandsalaris variërend van €2.700 tot €5.100 op basis van fulltime, plus een gegarandeerde 13e maand. Als voorbeeld: dit zou neerkomen op een effectief maandelijks inkomen tussen €3.000 en €5.500 inclusief de gegarandeerde 13e maand;
  • Leaseauto van de zaak of een aantrekkelijke mobiliteitsvergoeding/ reiskostenvergoeding;
  • Aandacht voor een goede werk privé balans;
  • Een moderne pensioenregeling;
  • Een ruime studieregeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Een leuke werksfeer, teamwork en fijne collega’s.
Over het bedrijf

Gevestigd in het hart van de financiële sector, vertegenwoordigt onze opdrachtgever meer dan louter cijfers. Ontstaan uit een fusie in 2007, heeft de organisatie zich onderscheiden door een constante groei van haar klantenportefeuille. Deze groei is te danken aan een perfecte balans tussen dynamiek en degelijkheid, waardoor zij uitblinkt als een betrouwbare partner binnen de financiële wereld. Hun uitgebreide dienstenaanbod bestrijkt het hele spectrum van accountancy en belastingadvies, verrijkt met administratieve ondersteuning en salarisadministratie.

Het kloppend hart van de organisatie wordt gevormd door een team van gedreven professionals. Bekend om hun directe, doelgerichte aanpak en ongeëvenaarde betrokkenheid, staat dit team altijd klaar om de verwachtingen te overtreffen. De cultuur binnen het bedrijf is sterk gericht op het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé, met de overtuiging dat persoonlijk welzijn essentieel is voor het leveren van topprestaties. Door het stimuleren van persoonlijke en professionele ontwikkeling, erkent de organisatie dat kwaliteit en groei intrinsiek met elkaar verbonden zijn. Totaal werken er 30 collega’s vanuit de kantoren Breukelen en Amstelveen. Op het moderne kantoor in Amstelveen, strategisch gelegen nabij Amsterdam, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Haarlemmermeer, Zaanstad en Hilversum werkt een team van circa 16 toegewijde collega's samen aan het verwezenlijken van deze visie.

N.B. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Daaf is het recruitmentbureau dat deze vacature in behandeling neemt. Je kunt solliciteren via de website van Daaf, het eerste gesprek zal ook altijd met één van de medewerkers van Daaf zijn. Tijdens het gesprek met Daaf vertellen we je alles over de opdrachtgever en kunnen we al jouw vragen daarover beantwoorden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in