+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Baliemedewerker in de mondzorg Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

In een moderne en snelgroeiende orthodontiepraktijk is er een leuke baan als baliemedewerker. Je wordt deel van een jong en dynamisch team dat samenwerkt om patiënten een prachtige glimlach te geven. Er is veel aandacht voor kwaliteit en ontwikkeling. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit is een kans om in een team te werken waar plezier, samenwerking en groei centraal staan. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij in deze ambitieuze praktijk met een gezellig team aan de slag als baliemedewerkster? Je bent hier 16-24 uur meer dan welkom. De woensdag is een must


Leuke baan! wil je hem hebben?

Ter uitbreiding van dit gezellige stabiele team is Rovidam op zoek naar een ervaren baliemedewerker in de mondzorg. Er is genoeg aandacht voor het inwerken en om plezier te maken samen!


Nieuwe baan? Dan denk je aan Rovidam!

Rovidam is al 20 jaar actief in arbeidsbemiddeling. Als het om Mondzorgbanen gaat kan je bij ons echt kiezen en mag je ook nog kieskeurig zijn. Kies de juiste partij om jouw ambities waar te maken. Wij reageren snel en vinden jouw baan! Wij regelen jobs voor kandidaten gratis!


Hoe ziet deze functie eruit?

Als ervaren baliemedewerker bij deze gezellige praktijk ben jij het eerste aanspreekpunt. Je staat klaar om patiënten op te vangen en helpen met hun vragen of opmerkingen. Dit doe je persoonlijk, per mail of telefonisch. Daarnaast draag je zorg voor het gehele team door o.a. nauwkeurig de agenda's te plannen en daarin het overzicht te behouden. Uiteraard doe je dit niet alleen maar samen met andere baliemedewerkers. Er is genoeg ruimte om jou goed in te werken.


Dit ben jij!
  • Je hebt als balie assistent in een tandartspraktijk ervaring opgedaan;
  • Je bent representatief, collegiaal, servicegericht en hebt een proactieve houding;
  • Je bent 16-24 uur per week beschikbaar, waarvan de woensdag een must is;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
Ga jij onderdeel uitmaken van dit gezellige en stabiele team?

Deze mooie grote orthodontiepraktijk, heeft 8 stoelen en bestaat uit een jong en dynamisch team, ze hechten veel waarde aan kwaliteit in elke fase van de behandeling. Samen werken ze aan een gemeenschappelijk doel: patiënten een geweldige glimlach bezorgen! Je zult deel uitmaken van een goed op elkaar ingespeeld team en terechtkomen in een omgeving waar pro-activiteit en klantgerichtheid centraal staan. Ze bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ondersteunen je in je opleiding en professionele ontwikkeling. Het aantal werkuren is tussen de 16 en 24 uur, waarvan de woensdag een must is. Deze praktijk is modern en snelgroeiend, gevestigd in de regio Amstelveen/Amsterdam, met een langdurige, uitstekende reputatie in de regio. Passie voor orthodontie is onze drijfveer, evenals plezier in samenwerken en ondernemen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen en je tandheelkundige carrière verder uit te bouwen. De praktijk is makkelijk te bereiken per OV.


Heb ik je aandacht getrokken?

Dan spreek ik jou graag!

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-13341524

Ref: 20259

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in