+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Head of Total Rewards Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rvdb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rvdb

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je ervaring met het leiden van grote veranderingsprojecten en het aansturen van teams? Ben je goed in het adviseren van de top van een organisatie over arbeidsvoorwaarden? Dan is deze rol iets voor jou. Je gaat aan de slag als Head of Total Rewards bij een grote speler in de zakelijke dienstverlening. Je krijgt de kans om te innoveren, samen te werken en de beste arbeidsvoorwaarden te creëren om talent aan te trekken en te behouden. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je de ambitie om grote veranderingsprojecten van kop tot staart te leiden, je eigen team aan te sturen en de top van de organisatie te adviseren op het brede gebied van compensation & benefits? Hou je van innoveren en krijg je mensen makkelijk mee in je voorstellen voor verbeteringen? Streef je naar samenwerking voor de beste employee value proposition om toptalent aan te trekken en te behouden? 

Heb je leidinggevende en minimaal 15 jaar brede C&B ervaring en ambieer je een eindverantwoordelijke C&B rol voor een organisatie van bijna 4000 medewerkers? Reageer dan snel op deze Head of Total Rewards vacature voor een bekende speler in de zakelijke dienstverlening.



Gevraagd

  • WO-diploma met minimaal 15 jaar brede C&B werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur bij een andere zakelijke dienstverlener;
  • aantoonbare ervaring met ontwerpen en invoeren van innovatief beloningsbeleid, functie- en salarishuis, pensioen en andere benefits, harmoniseren van arbeidsvoorwaarden, job grading en benchmarks;
  • ruime ervaring in het aansturen van meerdere projecten en adviseren van de directie;
  • effectief stakeholder management, helicopterview, klant- en resultaatgericht, analytisch, can-do people manager, goed Engels en Nederlands (fluency in Dutch is a must);
  • beschikbaarheid van 36-40 uur per week en de bereidheid 3 dagen per week vanuit kantoor te werken ivm overleg en teambegeleiding.


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is een grote naam in de zakelijke dienstverlening. Er werken professionals van ruim 50 verschillende nationaliteiten. Hun kantoor is gevestigd in de regio Amsterdam en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Werken bij deze werkgever kunnen wij het beste omschrijven als ondernemend en kwaliteitsgericht. Je kunt hier echt zichtbare impact maken en bijdragen aan het succes van de organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in