+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Schuldhulpverlener SV24 36u/w Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van integrale schuldhulpverlening, waarbij de focus ligt op het begeleiden van cliënten door alle fasen van het traject. Een unieke kans om bij te dragen aan zowel financiële als psychosociale ondersteuning. Deze opdracht biedt niet alleen een boeiende werkervaring maar ook de mogelijkheid tot kosteloze overname na een jaar inhuur. Een uitgelezen kans om je expertise te delen en direct impact te maken. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: AMSTELVEEN
Duur: 01-07-2024 - 31-12-2025
Optie tot verlenging: Ja
Reageren voor: 20-05-2024

De opdracht

Wij doen de schuldhulpverlening integraal. Dat houdt in dat wij alle fasen in het schuldhulpverleningstraject en zo nodig budgetbeheer uitvoeren en dat wij het daarnaast belangrijk vinden dat er aandacht is voor de psychosociale kant van de problematiek. Onder het schuldhulpverleningstraject vallen onderdelen als intake, stabilisatie, schuldbemiddeling, schuldsaneringskrediet, dwangakkoord, moratorium, WSNP, budgetbegeleiding, nazorg en vroegsignalering.

De opdracht loopt t/m 31 december 2024. Er is een mogelijkheid tot verlenging. Indien t.z.t. mogelijk en gewenst, bestaat de optie om de kandidaat na 1 jaar inhuur kosteloos over te nemen. De leverancier gaat hier automatisch mee akkoord bij het aanbieden van een kandidaat.

Kandidaatomschrijving

Als Schuldhulpverlener beschik je over:
• Een afgeronde HBO opleiding.
• Kennis van de technische schuldhulpverlening en WSNP.
• Kennis van de sociale kaart.
• Ervaring met integrale schuldhulpverlening.
• Ervaring met hulpverlening aan klanten met psychosociale problematiek.
• Ervaring met Stratech is een pré.

Competenties
• Klantgericht.
• Resultaatgericht.
• Betrouwbaar.
• Analytisch vermogen.
• Inlevingsvermogen.
• Zelf reflecterend vermogen.
• Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Bovenstaande competenties worden tijdens het gesprek beoordeeld door de gemeente.

Referentie
Het checken van referenties kan onderdeel zijn van de procedure. Bij de gevraagde werkervaring, onder het onderdeel ‘eisen’, is het opgeven van een referentie vereist. Onder een referentie wordt het volgende verstaan: de naam en contactgegevens van een teamleider/leidinggevende van een recente opdrachtgever, die relevant is voor de uitgevraagde opdracht, zoals opgesteld door Gemeente Amstelveen.

VOG
Iedereen die bij de gemeente Amstelveen of Aalsmeer komt werken moet vóór aanvang van zijn werkzaamheden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. De gemeente geeft aan waarop gescreend moet worden door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. De gemeente stuurt de nieuwe collega een e-mail met een link waarmee hij/zij de nieuwe aanvraag voor een VOG af kan ronden. Kosten van de aanvraag kunnen worden gedeclareerd bij de Gemeente Amstelveen.

Functie-eisen:
Opleiding
- Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting Social Work, SJD, Pedagogiek of Toegepaste Psychologie.
Werkervaring
- Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar (24 maanden) werkervaring als Schuldhulpverlener opgedaan in de afgelopen 4 jaar.
Referentie vereist

Wensen:
Werkervaring
- Op cv aantoonbaar werkervaring met integrale schuldhulpverlening (kennis van de technische schuldhulpverlening en WSNP), opgedaan in de afgelopen 4 jaar.
Werkervaring
- Op cv aantoonbaar werkervaring met hulpverlening aan klanten met psychosociale problematiek (duidelijk op cv aangegeven), opgedaan in de afgelopen 4 jaar.
Werkervaring
- Op cv aantoonbaar werkervaring met het systeem Stratech, opgedaan in de afgelopen vier jaar. Duidelijk aangegeven waar de ervaring is opgedaan!
Interview
- Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Verificatie van inhoud aangeboden profiel.
Resultaten/praktijkvoorbeelden vanuit vorige werkzaamheden.
Competenties voor deze uitvraag.
In hoeverre de kandidaat overtuigt de opdracht succesvol af te ronden. Solliciteer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in