+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Expediteur | Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YourSelect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Gezocht: Expediteur in Amsterdam

“Wij bieden afwisselend werk binnen een team van collegiale en enthousiaste medewerkers” . Onzde opdrachtgever is een snel groeiend, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief en resultaatgericht werken een must zijn.

De Functie:

Als verantwoordelijke voor alle logistieke/ transport activiteiten, zorg je voor de planning en supervisie op de im- en exportzendingen van diverse commodities, zoals metaal, edelmetaal en restmaterialen. Je zorgt tijdig voor het completeren van het dossier wat bestaat uit de benodigde documenten en vergunningen, zodat het transport conform afspraak op het afgesproken tijdstip haar bestemming bereikt. Je hebt dagelijks contact met douanes over de hele wereld en de belastingdienst. Daarnaast zorg je ervoor dat alles conform de geldende (Europese) wet- en regelgeving t.a.v. de verzending van commodities wordt verzonden. Je houdt continue de tracking van de lopende verzendingen bij en informeert de cliënt proactief over de stand van zaken. Bij de organisatie houdt je rekening met alle van invloed zijnde omstandigheden, zoals diefstalgevoeligheid, veiligheid, de routebepaling, keuze van het soort transport, politieke omstandigheden, op- en overslagmogelijkheden. Het is van belang dat je beschikt over een gedegen topografische en up to date landenkennis. Je kent de risico’s en bent ervaren in het nemen van de juiste beslissingen t.a.v. het plannen van elk individueel transport. Je onderzoekt verschillende opslaglocaties en onderhandeld met de logistieke dienstverleners en transporteurs over de bulk verzendingen en de locale distributie. Je hebt een gedegen netwerk van logistieke- en transportbedrijven, leveranciers en opslagcentra en een bewezen trackrecord in de omgang met klanten. Je overlegt regelmatig met je collega’s van sales om een juiste prijs te komen, waarin het transport en de logistiek is meegenomen. Samen zorgen jullie voor de dagelijkse gang van zaken en vormen jullie ‘het hart’ van het bedrijf. Je houdt alles netjes bij in het systeem en zorgt voor een nette en geordende administratie.

Wat neem je mee: 
De kandidaat die wij zoeken voelt zich ‘als een vis in het water’ in deze functie. Je weet het overzicht te bewaren, bent proactief, zelfstandig en kan goed om gaan met de werkdruk en verantwoordelijkheden. Je bent dienstverlenend van aard, je weet vertrouwen te genereren, vooruit te denken en te anticiperen. Je bent pragmatisch, hebt van nature inzicht in processen en beschikt over aantoonbaar ervaring in een vergelijkbare functie.
– je hebt Een afgeronde MBO/MBO+ opleiding, bijvoorbeeld STC (Scheepvaart en transport college)
– je hebt ongeveer 2-5 jaar relevante werkervaring in een internationale logistieke omgeving
– je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; beheersing van Duitse, Franse, Spaanse, Portugese, Chinese of Arabische taal is een pré
– je bent resultaatgericht en hebt een gedreven en dienstverlenende instelling

What’s in it for you:
Onze opdrachtgever biedt een veelzijdige baan aan binnen een nog kleine dynamische werkomgeving. Je kunt je kennis en ervaring hier volledig toepassen en meegroeien met het bedrijf. Naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is er ruimte voor het volgen van opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Binnen het bedrijf heerst een prettige en open cultuur met wederzijds respect voor elkaar en een gedeeld streven naar succes.

Interesse?
yourselect begeleidt je in de sollicitatieprocedure. Neem contact met ons op voor vragen of stuur direct je cv.
vraag naar Matthijs Knippen
023 7631000 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in