+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Junior Kostendeskundige Bouw | Verbouw, Onderhoud en Renovatie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Be a hero

Als Junior Kostendeskundige Bouw werk je aan projecten (tot +- € 7 miljoen) vanuit standplaats Amsterdam.

Hoe krijgt jouw werk hier invulling? Een project begint bij de offerte aanvraag. Deze komen zowel telefonisch als middels bestek en tekeningen bij je binnen. Vervolgens maak jij een afspraak met de klant, en ga je zelfstandig langs om het werk op te nemen en uit te rekenen. Deze begroting bestaat uit een kostprijscalculatie waarbij werkmethoden, planningen, hoeveelheden en prijzen van het materiaal en materieel zijn opgenomen. Een belangrijk punt voor de organisatie is het slimmer maken van gebouwen. Jij kan hieraan bijdragen door bijvoorbeeld alternatieven en besparingen te signaleren zodat de bandbreedte van de kostprijs zo goed mogelijk bepaald kan worden. De door jou op te stellen begrotingen worden in Ibis-Trad gemaakt. In samenwerking met de projectleider of vestigingsmanager bied je de offerte vervolgens weer bij de klant aan.

Is de opdracht binnen? Dan bereid je als Junior Kostendeskundige Bouw deze voor middels een overdracht naar de uitvoering. Daarbij loop je soms mee met de werkvoorbereiding/inkoop en draag je de werkzaamheden over aan de uitvoerder. 

Een zeer belangrijke vaardigheid in deze rol als Junior Kostendeskundige Bouw is communicatie: dit is dan ook jouw sterke kant. Je bent iemand die niet afwacht, maar die uit eigen beweging acties onderneemt met als doel het bereiken van het optimale resultaat. Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan, maar je werkt ook graag nauw samen met collega’s. Natuurlijk volg je de laatste ontwikkelingen van jouw vakgebied op de voet.

Benefits
  • Werken bij één van de top utiliteitsbouwers van Nederland;
  • Alle ruimte en ondersteuning om jezelf steeds verder te ontwikkelen;
  • Een informele werkomgeving met gedreven professionals die over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring beschikken;
  • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden spreekt vanzelf.
Bouwstenen voor succes

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je tenminste over het volgende:

  • Afgeronde mbo of hbo opleiding Bouwkunde;
  • 1 tot 2 jaar werkervaring in een soort gelijke functie.


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie werkt aan projecten die grenzen verleggen. Het gaat dan om technisch en organisatorisch complexe projecten, zowel in nieuwbouw, verbouw als in onderhoud. De ambitie is ‘gebouwen slimmer maken’. En dat mag je op twee manieren lezen: het bouwen zelf slimmer aanpakken maar ook het gebouw slimmere functionaliteiten geven. Want op beide terreinen bestaan talloze kansen. Met slimmere en duurzamere technieken, concepten en methodes. Met vakmanschap en samenwerking. Met mensen die creatief zijn in hun denken en anderen inspireren ook een stapje verder te gaan.Deze organisatie is onderdeel van een groot netwerk van bedrijven dat de leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt.Binnen deze organisatie word jij in deze rol werkzaam op de afdeling Renovatie en Verbouw. Deze afdeling is gespecialiseerd in verbouw- en onderhoudsprojecten, maar ook nieuwbouwopdrachten tot ca. € 7 miljoen. De omloopsnelheid van deze projecten is hoog en het soort projecten heel divers. Snel schakelen is dus een must: de ene keer renoveer je 232 hotelkamers en de andere keer vernieuwbouw je een supermarkt waarboven ook 12 appartementen worden gerealiseerd. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in