+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Rioolmonteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een ervaren rioolmonteur met passie voor je vak en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de rioleringsbranche en zijn op zoek naar een gemotiveerde rioolmonteur om ons team te versterken. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden!


Organisatie

Wij zijn een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf in de rioleringsbranche, gevestigd in het bruisende Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor rioleringswerkzaamheden in de regio. Als bedrijf hechten we veel waarde aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hun problemen op het gebied van riolering snel en effectief op te lossen. Ons team bestaat uit professionele en ervaren rioolmonteurs die hun expertise combineren met een klantgerichte benadering. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan riooldiensten, waaronder het ontstoppen van leidingen, het verhelpen van lekkages, het inspecteren en reinigen van rioleringssystemen en het aanleggen van nieuwe rioleringen. Of het nu gaat om een eenvoudige klus of een complexe rioleringsuitdaging, onze monteurs hebben de kennis, vaardigheden en het juiste gereedschap om het werk efficiënt en deskundig uit te voeren.


Functie

Als rioolmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse rioolwerkzaamheden, zoals het ontstoppen van leidingen, het verhelpen van lekkages en het aanleggen van nieuwe rioleringssystemen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en je komt op verschillende locaties in Amsterdam. Het is belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om de werkzaamheden efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Minimaal MBO-diploma in de richting van installatietechniek of vergelijkbaar;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Goede kennis van rioleringssystemen en bijbehorende materialen;
  • Technisch inzicht en probleemoplossend vermogen;
  • Klantgericht en communicatief vaardig;
  • Stressbestendig en flexibel inzetbaar, ook tijdens storingsdiensten.
Aanbod

Wij bieden jou als rioolmonteur een uitdagende en afwisselende functie binnen een stabiel en groeiend bedrijf. Bij ons kom je terecht in een hecht team van enthousiaste collega's waarin samenwerken en een goede werksfeer centraal staan. We geloven in persoonlijke groei en bieden jou daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Naast een stimulerende werkomgeving bieden we een bovengemiddeld salaris. Ook ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen. Om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren, stellen we je een volledig uitgeruste servicebus ter beschikking. Je hebt de beschikking over modern gereedschap en materialen van hoge kwaliteit, zodat je jouw werk op de best mogelijke manier kunt uitvoeren.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in