+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Category Manager – Buyer FMCG (Junior) Groeifunctie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Als Category Manager – Buyer (junior) ben jij degene in de organisatie die het assortiment bepaalt. Het betreft een specialistisch assortiment in food, dat bestaat uit verschillende (A) Brands en Private label. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor een aantrekkelijk, commercieel assortiment, dat uit de juiste producten bestaat, ook vervul je de rol van Buyer. Jij doet de leveranciersselecties en bent de gesprekspartner voor de bestaande en mogelijk nieuwe (inter)nationale leveranciers, waarbij je in de raamovereenkomsten, kwaliteit, prijs en overige SLA’s afstemt. Je verzamelt alle informatie die je nodig hebt om aan de hand van de juiste analyses, beslissingen te kunnen maken. Niet alleen gebruik je marktgegevens, maar ook werk je samen met de afdelingen: supplychain, communicatie - branding, e-commerce, finance en quality. Je stuurt functioneel (als je eraan toe bent hiërarchisch) operationele medewerkers aan. Omdat je rapporteert aan een ervaren MT-lid, die jou het vak kan leren, is het ook mogelijk om te starten in deze rol als je er nog ‘in moet groeien’.
Procedure: Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Gevraagd

Als Category Manager (junior) heb je een HBO opleiding afgerond en minimaal 2 ½ jaar ervaring in een vergelijkbare baan als Assistent/ Junior Category Manager of Buyer. Gezien het internationale karakter van de organisatie beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal uitstekend. Je bent analytisch, commercieel, kritisch, verantwoordelijk, ‘stevig in gesprekken’/ onderhandelvaardig en bovenal een fijne collega. Je gaat graag lange termijn contacten aan en gaat een uitdagend gesprek niet uit de weg. Je bent:  ‘warm op de relatie, hard op de inhoud.’ De dynamiek/ snelheid van de food branche spreekt je aan. Het spreekt voor zich dat je je graag wil ontwikkelen tot een ervaren Category Manager – Buyer.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Category Manager - Buyer bepaal jij de producten in het food assortiment van deze organisatie. Je zal je geen moment vervelen in de dynamische food branche. Je krijgt de gezelligheid van een organisatie die ontstaan is uit ‘passie voor food’ en de middelen & professionaliteit die behoren tot een multinational. Samen met jouw team heb je grote invloed op de commerciële resultaten. Het betreft een fulltime baan van 40 uur per week. Echter is 32 uur per week ook mogelijk. Thuiswerken is zeker een optie. Je werkt dan 2 dagen op kantoor en de rest vanuit huis. Mocht je liever op het mooie kantoor werken, waar de producten regelmatig worden uitgeprobeerd in de geweldige, kleurrijke keukens, kan dit natuurlijk ook! Het kantoor is goed bereikbaar met de auto. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan bij dit mooie bedrijf aangeboden krijgt. Er wordt een goed passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring van € 3.500,-- tot € 4.500,-- bruto per maand. Daarnaast biedt zij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een leuke korting op de producten en een interessante bonusregeling.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Category Manager – Buyer (junior) werk je in een organisatie waar je iedere collega kent en alle ruimte krijgt in jouw baan. De organisatie valt onder een groot, succesvol en bekend A-merk in de foodbranche. Zij biedt je dus niet alleen de ruimte, dynamiek en familiebedrijfscultuur van een kleine organisatie, maar ook de structuur, professionaliteit & middelen behorend bij een multinational. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als warm, hard werkend en nuchter. Collega’s vinden het belangrijk dat zij op elkaar kunnen bouwen, fijn kunnen (samen)werken en dat het gezellig is! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in