+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG voor groepswonen Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Derec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Verzorgende IG sta je centraal binnen het team. Je verbindt mensen aan elkaar, maakt makkelijk contact en kan de banden met anderen goed onderhouden. Je hebt een betrokken persoonlijkheid. Je kent de bewoners als geen ander! Je kan je goed inleven en vindt de persoonlijke wensen van de bewoners erg belangrijk. De bewoners stimuleer je door jouw persoonlijke aandacht tot activiteiten en zelfredzaamheid. Je bent positief, oplettend en kritisch. De zorgplannen kan je duidelijk en helder noteert zodat iedereen begrijpt wat je bedoelt. Je weet als geen ander hoe een perfect zorgplan eruit ziet! De verpleegtechnische handelingen voer je zelfstandig uit en je bent verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners. Jouw aanpak is uniek, je hebt een groot hart voor de ouderen en kan goed functioneren in een team en zelfstandig.



Gevraagd

  • Je hebt het mbo verzorgende IG diploma.
  • Je hebt ervaring in de zorg.
  • Je bent sociaalvaardig en maakt makkelijk een praatje met de bewoners.
  • Je weet een huiselijke sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig voelt.
  • Je kan netjes rapporteren en neemt graag initiatief.
  • Je staat klaar voor je collega’s om hun te ondersteunen en jouw kennis te delen.
  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die voor alle diensten beschikbaar is.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

Wij bieden jou:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Persoonlijk contact;
  • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Kevin Glorie op 0612675195 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Kevin Glorie op 0612675195 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Bedrijfsomschrijving

Voor ouderen is het belangrijk om zelfstandig te blijven wonen. Ze willen zich niet altijd overgeven aan de gemakken van een groepswoning. De ouderen wonen hier in een modern complex met alle gemakken van dien. Er zijn vier groepswoningen met elk zes bewoners. Twee van de vier groepswoningen zijn speciaal voor mensen met dezelfde cultuur achtergrond. Dit is erg prettig wonen voor hun, omdat er rekening wordt gehouden met hun dagelijkse behoeften.In een groepswoning hebben de bewoners allemaal hun eigen appartement en badkamer. Dit is erg prettig voor hun privacy. De ouderen zijn erg blij met het huis vanwege het kleinschalige, de knusheid en liefde van de medewerkers. Er is 24-uurszorg voor de ouderen. Binnen het huis zijn er verschillende activiteiten zoals gymnastiek, bloemschikken en kaarten. Er is een ongedwongen sfeer met veel warmte! De teams zijn zelfsturend, klein en betrokken. Door de kleinschalige woonkamers, kleine hoeveelheid bewoners en kleine teams kent iedereen elkaar goed. Samen met de ouderen drink je een kopje thee om de dag en hun wensen te bespreken. Het eten is belangrijk voor de bewoners, daarom maakt je met het team een eetschema voor de hele week. Het eten kook je samen in de huiskamer. Het is belangrijk dat de ouderen zelfredzaam blijven, dus het is goed om te stimuleren om te helpen in het huishouden of bij het koken.Het gaat om 8 uursdiensten waarvan een ochtenddienst begint rond 07:00/07:30 uur tot 16:00 uur en een avonddienst van 16:00 tot ongeveer 23:00 uur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in