+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Coördinator Zorg * Parttime * Peoplemanager & Procesmanager Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.300 p/m

Vacatureomschrijving

Als HR Coördinator ben je verantwoordelijk voor het HR Service Centre – HR Administratie. Je neemt de rollen aan van peoplemanager en procesmanager. Onlangs is het software systeem AFAS geïmplementeerd, waardoor je je richt op verbeteringen en optimalisatie van de processen. Je kunt snel schakelen omdat de Functioneel beheerder onderdeel uit maakt van het HR team. Om de verdere verbetering van de werkprocessen, werkwijze en cultuur van het HR service centrum te versnellen zal je in je rol als meewerkend ‘voorman/vrouw’ leidinggevende taken en bevoegdheden worden toegekend. Ook werk je mee in de operationele HR Administratie rol. Jouw HR team is verantwoordelijk voor de gehele HR- en Salarisadministratie van de organisatie. Voorbeelden van werkzaamheden: het gehele administratieve onboarding proces, het opstellen van nieuwe contracten, verzorging van correspondentie aan medewerkers, beantwoorden van vragen van zowel medewerkers als directieleden, salarisadministratie en mutaties zoals urenwijzigingen, ouderschapsverlof, etc. Een bijzondere en mooi combinatie van operationele HR werkzaamheden en je rollen als peoplemanager & procesmanager!
 

Gevraagd

Als HR Coördinator Service Centre werk je vanuit een ‘meewerkende coördinerende functie’! Je hebt een afgeronde HBO opleiding en hebt bijvoorbeeld ervaring op gedaan in de rol van: HR Coördinator / Senior Salarisadministrateur /HR administratie/ HR Shared Service Centre, etc.. Van AFAS heb je kennis of je maakt je nieuwe systemen snel eigen. De meewerkend coördinerende rol past jou! Je vindt het leuk om je te richten op verbeterprocessen en weet ook de juiste toon en stijl te hanteren om teamleden te enthousiasmeren. Draagvlak voor veranderingen creëren is jouw kracht! Veel energie krijg je om samen doelstellingen te behalen. Je bent HR vakkundig, communicatief vaardig (motiverend: met tact & stijl) verantwoordelijk, sociaal en zelfstandig. Eerlijkheid & vertrouwen zijn belangrijke waarden voor je. Je weet de juiste balans te hanteren tussen enerzijds geduld en anderzijds te schakelen en dus zelfstandig beslissingen te nemen. Gedurende het lezen dit profiel, krijg je steeds meer zin! Je kan niet wachten om te starten - samen met je team bouwen aan een goed draaiend HR Service Centre!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie, veelzijdige rol waar je van grote toegevoegde waarde kan zijn in de fase na implementatie AFAS. Een parttime rol van 28 – 32 uur per week, waarbij thuiswerken ook na corona gebruikelijk is. Een prettige, sociale werkomgeving in Amsterdam en per augustus in Diemen. Uitstekend bereikbaar met fiets en OV.  Deze Zorg organisatie is groot en ‘persoonlijk’. Je kunt van grote toegevoegde waarde zijn, door jouw steen bij te dragen aan een goed draaiend HR Service Centre - HR Administratie. Er wordt een passend salaris geboden van circa € 3.200,- tot € 4300,-- bruto per maand, o.b.v. 40 uur per week. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid zal er een vast contract bij de organisatie aangeboden worden. Een baan waar je echt verschil kunt maken!
 

Bedrijfsomschrijving

Als HR Coördinator – HR Service Centre werk je bij een bijzondere organisatie in de Zorg vanuit het nieuwe kantoor in Diemen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte HR & Salaris Administratie van deze landelijke organisatie. Je team bestaat uit twee Salarisadministrateurs en drie HR Administrateurs. Als HR Coördinator rapporteer je direct aan de HR Manager. Het complete HR Team bestaat uit 17 HR professionals.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in