+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Growth Marketeer * Online & Digital Marketing (PT) Hybride * Vrij * Scale-up Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Online Marketing in de meeste brede vorm; een meer veelzijdige functie bestaat niet. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Van strategie tot operationele uitvoering
  • Van content tot opzetten en bewaken van huisstijl
  • Van data analyse tot creatieve uitingen (b-to-b)
  • Van Branding tot e-mail marketing
  • Van eigen Website tot Social Media
Je richt je op de gehele marketing in deze b-to-b markt. Jouw collega’s zijn IT experts en kunnen je dus helpen bij IT vraagstukken. Je werkt ook nauw samen met de twee energieke oprichters en spart met hem over de te nemen strategie. Je rapporteert ook direct aan hen en krijgt alle vrijheid om jouw functie verdere invulling te geven.
Kortom een van de meest leuke en veelzijdige ‘vrije’ functies die er bestaat!
 

Gevraagd

Als Growth – Online Marketeer heb je je breed ontwikkeld en fungeer je op HBO level. Alle facetten van het online marketing vak hebben jouw interesse. Je hebt al enige ervaring op gedaan in een online marketeer rol. Ook vragen wij je zeker te reageren als je gewerkt hebt in een specialistische Marketeer baan  (SEO/ SEA/ Content/ Social Media) bij een bureau bijvoorbeeld en je wil graag meer toegevoegde waarde bieden door de strategie mede te bepalen en in de breedte van het online marketing vak te werken! Jij bent de online marketing generalist! Het beste kom je tot je recht in een omgeving waar iedereen zijn/ haar verantwoordelijkheid neemt. Graag wil je circa 24 uur per werken. Omdat regelmatig thuiswerken mogelijk is, is het niet noodzakelijk dat je in Amsterdam of omgeving woonachtig bent. Je vindt het leuk om de organisatie te helpen groeien naar de volgende fase. En het allerbelangrijkste is jouw enthousiasme voor deze rol!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Growth – Online Marketeer, ben jij toe aan een baan met meer vrijheid; strategie bepalen, vertaling naar operatie en er echt toe doen? Dan is dit jouw baan! Career Factory treedt op als intermediair in dit traject. Dus bij gebleken geschiktheid krijg je een vaste parttime baan aangeboden, direct bij onze opdrachtgever. Zij biedt een passend salaris van circa  € 3.000,-- tot E 3.500,-- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Daarnaast worden er verschillende mooie arbeidsvoorwaarden geboden, zoals een 13de maand, een bonus bij succesvol functioneren van organisatie en medewerker, inrichting van een thuiswerkplek, een opleidingsbudget, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
 

Uren

Parttime
24

Bedrijfsomschrijving

Als Growth - Online Marketeer werk je in een groeiende Scale-up! De organisatie bestaat al meer dan 15 jaar en is succesvol in IT dienstverlening. Korte lijnen en eerlijke communicatie kenmerken de organisatie. Grote bekende A-merken kunnen zij tot hun klanten benoemen. No nonsens, echt klantgericht, innovatief, professioneel, veel vrijheid, persoonlijk & gezellig zijn woorden die de cultuur beschrijven.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in