+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Regio Manager Uitzendbureau Hart voor Team & Maatschappelijk Doel Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Uitzend Regio Manager; Alle vrijheid krijg jij om jouw regio te managen. Je richt je in je rol als Regio Manager Uitzendbureau op HR (team medewerkers – in-, door- en  uitstroom) & Klanten (opdrachtgevers en flexmedewerkers) & (administratieve) processen. Nieuwe initiatieven, zelfs nieuwe diensten, worden warm omarmd. In je rol zal je naast de verantwoordelijkheid van jouw regio Amsterdam – Noord-Holland, ook starten met het opzetten van een geheel nieuwe dienstverlening in deze branche. Natuurlijk krijg je optimale support van het servicekantoor, waar specialisten voor je klaar staan om je te adviseren en/of met je te sparren. Focus in je rol als Regio Manager Uitzend ligt op jouw team van 10 collega’s. Door jouw manager kwaliteiten weet jij jouw collega’s in hun kracht te zetten en de door jou – samen met je team, bepaalde regio doelstellingen te bereiken. Je stelt zelf jouw plan op voor het komende jaar, waarbij je uitgaat van het maatschappelijk doel dat de organisatie nastreeft. Je stuurt ook een Sales Executive aan, en richt je met jouw regio met name op relatiebeheer en -uitbouw. De key accounts neem jij onder je hoede. Omdat de organisatie in de scale-up fase begeeft, zal je ook continu oog hebben voor procesverbeteringen. Om de professionaliseringsslag te kunnen maken & groei te kunnen bewerkstelligen, is het vereenvoudigen van (administratieve) processen essentieel. Eveneens help het optimaliseren van processen een steentje bij te dragen aan het werkgeluk van collega’s!
 

Gevraagd

Uitzend Regio Manager; Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende rol in de uitzendbranche. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als Business Unit Manager of Vestigingsmanager en wil graag de volgende stap maken? Of je mist focus op ‘mens’ in je baan? Dan is deze baan als Regio People Manager Uitzendbureau, jouw baan! Je wordt blij als je anderen kunt helpen succesvol en gelukkig in hun baan te zijn. Als je jezelf omschrijft, noem jij de woorden: generalist, relationeel sterk, sensitief, eerlijk, gedreven, communicatief vaardig, analytisch en ondernemend. Ook ben je iemand die veranderingen omarmd en weet je als geen ander hoe je anderen kan enthousiasmeren en mee te laten bewegen. Je bent trots op jouw coachkwaliteiten! Je bent in staat structuur te brengen in een veranderende omgeving. Het is ook belangrijk dat je je thuis voelt in een warme, hartelijke werkomgeving, waar hard gewerkt wordt aan een gezamenlijk ‘maatschappelijk’ doel.
Procedure: Telefonisch kan er geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In deze baan als Regio Manager Uitzendbureau, werk je in een mensgerichte, ondernemende werkomgeving. Er wordt door iedereen hard gewerkt, maar oog voor de mens blijft het allerbelangrijkste. Zij streven een mooi maatschappelijk doel na en werken hard met z’n allen om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Je werkt vanuit een mooi, goed bereikbaar kantoorpand in Amsterdam. Ook bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken (ca. 40%).  Het betreft een fulltime functie (32-40 uur p/wk). Er wordt een passend salaris geboden van € 3.500,-- tot  € 5.000,-- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Een auto van de zaak, laptop, telefoon, pensioen, leuke uitjes en een sportschool abonnement behoren tot de voorwaarden. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid zal je een vast contract aangeboden krijgen, direct bij onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Regio Manager Uitzendbureau werk je voor een landelijke scale-up Uitzendbureau met ambitie. Er wordt hard gewerkt vanuit het ‘hart’! De menselijke kant is ontzettend belangrijk voor deze uitzendorganisatie, waarin zij zich ook onderscheiden t.o.v. andere uitzendbureaus. Er wordt veel aandacht besteed aan de flexmedewerkers & ZZP-ers, maar ook is er veel aandacht voor elkaar!  De regio Amsterdam/ Noord Holland is jouw regio; niet alleen de grootste met de meeste groeipotentie, maar ook de meest innovatieve. Nieuwe diensten worden in deze regio geïnitieerd en geïmplementeerd, om vervolgens over Nederland uitgerold te worden. Visie van het uitzendbureau: ‘Geluk & groei van de medewerkers zorgt ook voor groei van de organisatie.’ 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in