+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Finance traineeship | Detachering Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Opzoek naar een functie als Business Controller, Pricing Analyst of Projectmanager? Wil je graag ontdekken welk vakgebied binnen finance het beste bij jou past? Wil jij graag drie grote bedrijven op jouw CV toevoegen? Dan is ons Finance Traineeship bij YACHT trainees de perfecte kans voor jou!

#Het Finance traineeship

Het Finance Traineeship bij YACHT trainees biedt een unieke ervaring. Gedurende twee tot drie jaar werk je in verschillende functies binnen de Finance bij gerenommeerde organisaties. In het eerste jaar begin je bijvoorbeeld als Financial Controller bij KLM, in het tweede jaar kun je als Market/Data of Risk Analist bij ABN AMRO aan de slag en tot slot rond je het derde jaar af als Business Consultant, Business Analyst of projectmanager bij PwC.

'Let's grow together'

Persoonlijke Ontwikkeling Centraal: Bij YACHT staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Het Pushing Inner Talent (PIT) ontwikkelingsprogramma van Relevance (Schouten & Nelissen) begeleidt jou en je medetrainees gedurende het hele traject. Hierbij komen verschillende ontwikkeldoelen zoals leiderschap, conflictmanagement en diversiteit & inclusiviteit aan bod.

Outdoor Weekenden en Soft Skills Training: Elk jaar starten we met een inspirerend outdoor weekend en elke drie maanden een PIT-stop bij Relevance voor trainingen gericht op jouw soft skills. Hier ontwikkel je authenticiteit, stap je buiten je comfortzone en bereid je je voor op de uitdagingen in de finance wereld.

Intervisies en Persoonlijke Coaching: Samen met je medetrainees bespreek je werkgerelateerde casussen en help je elkaar verder. Dit alles wordt begeleid door persoonlijke coaching, waardoor jij niet alleen een financiële professional wordt, maar ook soft skills ontwikkelt die je een streepje voor geven op de arbeidsmarkt

'Jouw traineeship bij Yacht'

Met ons programma zet je in een razend tempo stappen en leg je een futureproof basis voor jouw carrière in finance. Na het traineeship heb je niet alleen ervaring opgedaan, maar ook een beter beeld van je ambities en waar jij het verschil kunt maken. Ook heb je drie verschillende bedrijven van binnen kunnen bekijken en kan je deze ook aan jouw CV toevoegen!

Netwerk: Gedurende het traineeship helpen wij jou met het uitbreiden van jouw netwerk. Hierbij vragen we jou uit jouw comfortzone te stappen en zelf ook de verbinding aan te gaan en te netwerken. Buiten een professioneel netwerk, vinden wij het netwerk van Yacht trainees ook heel belangrijk.

Carrièremogelijkheden na het Yacht Finance traineeship: Na het traineeship ben je klaar voor een succesvolle carrière in finance. Je hebt niet alleen ervaring en contacten opgedaan, maar je hebt ook de keuze om bij opdrachtgevers te blijven, als YACHT interim professional door te gaan of de arbeidsmarkt te betreden met een indrukwekkende ervaring.



Gevraagd

Your Promise | Functie- eisen

  • Ambitie om je binnen Finance te ontwikkelen
  • Je hebt een Master of Bachelor in de richting van Finance, Economie, Bedrijfskunde of Accountancy & Control
  • Niet meer dan twee jaar geleden afgestudeerd
  • Je spreekt vloeiend Nederlands
  • Je hebt een commerciële instelling en wilt deel uitmaken van het Yacht Trainees netwerk. Daarom huiver je niet om actief te helpen dit netwerk uit te breiden.

Herken je jezelf niet helemaal in het bovenstaande? Maar ben je van mening goed te passen in het traineeship? Solliciteer dan alsnog of neem contact met mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

#Ourpromise | Arbeidsvoorwaarden

  • Startsalaris van €2750- bruto per maand obv 40 uur. In jaar twee én drie stijgt je salaris met €300,- (je salaris wordt dan dus €3050,- in jaar 2 en €3350,- in jaar 3); Ook is er een mogelijkheid tot projecttoeslag
  • Soft skill programma van Schouten & Nelissen (training, intervisie en coaching) & hardskill trainingen ter waarde van €6000;
  • Hoge bonusregelingen, zoals een kwartaal- en referral bonus;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (als je belooft dat je er iets leuks mee doet);
  • Vergoeding van € 25,- netto per maand voor laptop/ telefoon;
  • Volledige reiskostenvergoeding;
  • Goede pensioenregeling vanaf dag 1;
  • Thuis werken of op kantoor? Dit is aan jouw opdrachtgever. Uiteraard ben je altijd welkom op het kantoor van Yacht;
  • Veel gezelligheid in de vorm van borrels, kennis- en netwerkevents, barbecues en een skireis.
  • Er is geen vast instroommoment! Je kan het hele jaar door solliciteren.


Bedrijfsomschrijving

Yacht Trainees verbindt en brengt relaties tot stand tussen trainees en opdrachtgevers vanuit verrassing, verbinding en daadkracht. Het liefst door middel van een driejarig traineeship. De afgelopen 7 jaar hebben we meer dan 1000 young professionals een kickstart van hun carrière gegeven. Ons doel is optimaal resultaat: jou als young professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert.

 

Ons team bestaat uit: Manager Denise van de Beek en Salesconsultant Veerle van Zijll- Langhout & Kimberly Lybeert. Daarbij is Mara ter Avest verantwoordelijk voor recruitment. Ook maak je deel uit van onze 70 Finance trainees!

 

Yacht trainees Finance is gevestigd op ons hoofdkantoor in Diemen,Rotterdam, Utrecht en Groningen. Een fijne bruisende werkplek vanwaaruit we verschillende evenementen organiseren. Wil je hier meer over weten check dan onze instagram pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in