+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Volmacht Acceptant (zakelijke) verzekeringen (32-40 uur) te Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Klap verzekeringsmakelaar

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven acceptant die niet terugdeinst van ingewikkelde- of afwijkende risico's? Kun jij snel schakelen, weet je zakelijke en particuliere risico's vlot in te schatten en heb je kennis van verschillende verzekeraars? Dan zoeken wij jou om het team van Gouda & Bredius bij Klap Verzekeringsmakelaar te komen versterken.

Wat doe je?
Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de zakelijke en particuliere volmacht portefeuille. Je draagt zorg voor risico acceptaties, maakt maatwerk offertes, verzorgt speciale verzekeringsoplossingen en werkt actief mee aan conversies.
Jij hebt oog voor detail en werkt zorgvuldig. Klanten kunnen er van op aan dat wijzigingen door jou goed worden doorgevoerd, polissen correct worden opgemaakt, uitkeringen op tijd plaatsvinden en dat naverrekeningen goed worden afgewikkeld. Bij voorkeur ben je bedreven in het doorvoeren van conversies en overvoer van portefeuilles. Je signaleert eventuele omissies. Je kent het productenpallet van de meeste volmachtgevers en weet ook hoe je een polis correct moet opmaken in ons administratiesysteem ANVA.
Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren. In jouw werkzaamheden wordt verwacht dat je zelfstandig communiceert met intermediairs en de diverse verzekeraars.
Klap werkt resultaatgericht en in jouw rol bied je je collega's de ruimte om hun doelen te behalen. Hierdoor ben jij dus ook een belangrijke schakel in het behalen van onze gezamenlijke doelstellingen.

Jij?
Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een gerenommeerd kantoor? Dan ben je bij Gouda & Bredius, het volmachtbedrijf van Klap, aan het juiste adres. Jij hebt meerdere jaren ervaring in de verzekeringsbranche, in een vergelijkbare functie. Jij hebt ervaring met schadeverzekeringsproducten zowel zakelijk als particulier. Jij kunt uitstekend overweg met alle Office toepassingen en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van het WFT diploma zakelijk. Kennis van- en ervaring met ANVA is een vereiste.
Herken jij jezelf in de functie en het omschreven profiel? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij?
Bij Klap werken we elke dag vol energie en passie voor onze klanten, ieder binnen z'n eigen vakgebied en specialisme. Klap werkt graag met professionals die passie hebben voor hun vak én ambitieus zijn. We investeren graag in jou door opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden. Wij geloven erin dat kennis de basis is voor het succesvol uitoefenen van onze dienstverlening.
Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij met ruim 120 medewerkers aan uitdagende taken zoals het verzekeren van grote bedrijfsrisico's, het afhandelen van brandschade of het afsluiten van een pensioencontract.

Onze belofte?
Dit is de unieke kans om bij een dynamische en groeiende onderneming binnen de financiële dienstverlening aan de slag te gaan. We bieden je een mensgerichte en ondernemende organisatie met meer dan 100 collega's. Je werkt in een modern en dynamisch kantoor naast Station Amsterdam Sloterdijk en wordt ondersteund in mobiel werken.
We bieden je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een goed pensioen, 24 vakantiedagen, 4 ATV dagen (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast bieden we je een aantrekkelijke “family & friends” regeling aan voor het onderbrengen van verzekeringen bij Klap.
Kies je voor Klap dan kies je ook voor ontwikkeling! Wij vergoeden daarom de opleidingskosten van noodzakelijke (branche-)opleidingen, maar ook voor opleidingen om zowel jouw competenties als vaardigheden verder te ontwikkelen. Ook bieden wij mogelijkheden voor het volgen van seminars, het bijwonen van congressen en uiteraard het behouden van jouw vakdiploma's.
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet, Wees welkom!


Gevraagd

Locatie
Amsterdam

Contactpersoon
Je kunt voor meer informatie bellen met Susanne Peters of direct solliciteren via de rechterkolom
0654657176
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in