+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Watertrainee Zuiveringsbeheer omgeving Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Waternet

  • Gecontroleerde werkgever
Waternet

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship / Vast contract

Vacatureomschrijving

Kan jij innovatieve ideeën omzetten in praktische en toepasbare oplossingen waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat?! Dan is het Nationaal Watertraineeship en Waternet op zoek naar jou!

Als er íets belangrijk is in de wereld is het schoon drinkwater en droge voeten. Wat is er dan leuker dan daar je steentje aan bij te dragen en tegelijkertijd jezelf te ontwikkelen! Dat kan bij Waternet, het enige bedrijf van Nederland dat zich richt op de hele watercyclus; van het opvangen en schoonmaken van rioolwater, het onderhouden van de grachten tot het zuiveren van jouw drinkwater.

Al het water dat via toiletten, doucheputjes en gootstenen wordt weggespoeld komt terecht bij de rioolwaterzuiveringen, ook wel de rwzi's genoemd. Door het aanleggen, inrichten, bedienen en onderhouden van deze rwzi's en rioolgemalen wordt de afvalwaterketen efficiënt bedreven. De afdeling Zuiveringsbeheer draagt bij aan de zorg voor het goed functioneren van de afvalwaterketen (transport- en zuiveringsproces) en ook jij zal hier een bijdrage aan leveren!

Als trainee Zuiveringsbeheer houd jij je bezig met de technologische aspecten van afvalwaterzuiveringsprocessen. Je neemt deel aan verschillende projecten, denkt mee over nieuwe zuiveringstechnieken, kan technisch advies geven en werkt nauw samen met andere technologen. Naast het technische gedeelte van het traineeship ligt er ook een uitdaging in het in kaart brengen van de data- informatiebehoefte. Binnen het team wordt hard gewerkt aan het ontwikkelen van dashboards en rapportages, en jij zal hier ook je bijdrage aan leveren.

Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO / WO diploma in een technische richting, bij voorkeur procestechnologie;
  • Je hebt minder dan twee jaar werkervaring in het vakgebied;
  • Je hebt kennis van project-, proces- en programma management;
  • Je hebt kennis van risicomanagement en assetmanagement;
  • Je hebt affiniteit met (afvalwater) techniek;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
Natuurlijk vinden we het ook belangrijk wie je bent als persoon. Je bent niet bang om initiatief te nemen, je bent doortastend en resultaatgericht. Vanuit jouw professionele houding zoek je continue de verbinding op. Je hebt een klantgerichte houding, je bent bestuurlijk sensitief en overtuigend. Je hebt goede communicatieve skills en je denkt altijd in mogelijkheden.
Voor vier dagen in de week ga je aan de slag bij Waternet, maar we zullen je niet in het diepe gooien, één dag in de week krijg je intensieve begeleiding zodat je na twee jaar klaargestoomd bent tot een echte specialist.

Dit krijg je ervoor terug
  • Een contract voor twee jaar bij Waternet voor 32 uur per week. In deze twee jaar ontvang je intensieve coaching en word je klaargestoomd tot echte professional. Hierna wordt gekeken of er voor jou een vaste plek binnen de organisatie is.
  • Je start, naast je baan, met het Nationaal Watertraineeship.
  • Op maandag t/m donderdag werk je bij Waternet. Op vrijdag zal je trainingen en coaching volgen bij het Nationaal Watertraineeship
Het programma van het Nationaal Watertraineeship
Het Nationaal Watertraineeship brengt jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt onder andere trainingen op het gebied van vakinhoudelijke, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Denk aan coaching, intervisie en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij vier verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een breed netwerk. Tijdens het traineeship leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Daardoor beschik je na twee jaar bij één werkgever over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk' te beginnen. Jouw duurzame toekomst begint hier!

Aanbod

Wereld Waternet
Waternet draagt daarnaast via Wereld Waternet bij aan oplossingen voor waterproblemen in de wereld. Wij brengen onze kennis en skills over naar landen die dit goed kunnen gebruiken. Dit doen we door rechtstreeks samen te werken met mensen die daar het werk moeten uitvoeren zoals waterbedrijven en lokale overheden. Vanuit projecten van Wereld Waternet is veel vraag naar technische kennis en assetmanagement. Jij zal samenwerken in deze projecten, die soms ook in het buitenland zijn!
In het traineeship gaan we samen met jou aan de slag om jouw skills zover mogelijk te ontwikkelen en leren we je alles over de watercyclus. Jij zal onderdeel worden van het team Areaalregie Zuiveringsbeheer. In het team zitten zes technologen, twee contractmanagers en een teamleider. De sfeer in het team is informeel en iedereen staat open voor vragen.

Uren

36 - 40 uur
4 dagen in de week werken, en 1 dag in de week traineeship
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in