+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider – Toezichthouder waterschap Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.560 p/m

Vacatureomschrijving

In dit mooie bedrijf ben je medeverantwoordelijk voor een goed functionerend rioolstelsel in de regio Amsterdam. Bij deze professionele overheidsinstelling werk je samen met bijna tweeduizend collega’s. De organisatie heeft een belangrijke maatschappelijke functie in Amsterdam en omstreken. Er hangt een goede sfeer en ze zijn sterk gericht op de ontwikkeling van haar medewerkers. Er is veel aandacht voor duurzaamheid. 


Als werkvoorbereider - toezichthouder waterschap weet je als geen ander wat het inhoudt om voorbereidingswerkzaamheden te verrichten en toezicht te houden op riolering projecten. Dit kunnen onderhoud, renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten zijn. Jij zorgt voor de aansturing van de aannemers en controleert de werkzaamheden. Daarbij let je op kwaliteit en hygiëne en of de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd volgens de geldende wetten en regels. Jij staat je mannetje in deze verantwoordelijke functie want veel zaken moet je zelf beslissen. Uiteraard hoort een stukje administratie ook tot je takenpakket. Denk aan contractadministratie en het administreren van de kosten.



Gevraagd

Doordat jij misschien al wat ervaring hebt opgedaan met aanleg van riolering projecten weet jij zeker dat deze functie bij je past. En doordat je jezelf herkent in het volgende lijstje, weten wij het ook zeker. Jij hebt:

  • Een MBO niveau 4 diploma in de richting Civiele techniek, Bouwkunde of Werktuigbouwkunde;
  • Ervaring met Autocad en Microsoft office 365;
  • Een zelfstandige instelling, maar bouwt ook graag aan een team;
  • Werkt mens- en resultaatgericht;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een rijbewijs B.
Wachtdienst kan onderdeel van de toekomstige functie zijn.


Aanbod

Voor deze functie van werkvoorbereider - toezichthouder waterschap kun je rekenen op een salaris van maximaal € 3.560,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Onze opdrachtgever wil jou graag uitdagen om je verder te ontwikkelen. Er is dan ook volop ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Ook al ben je gedetacheerd via PD personeel, je rechten zijn gelijk aan die van je collega’s. Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken horen daar ook bij.
 


Ben jij de Werkvoorbereider die wij zoeken? Aarzel dan niet en laat van je horen! Stuur jouw sprankelende CV en een korte, enthousiaste motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Maar hey, we zijn helemaal bij de tijd, dus een Whatsapp naar 06 11301700 is ook meer dan welkom! Heb je nog vragen over de functie? Schroom niet en stel ze gerust. We staan te popelen om met je in gesprek te gaan!



Bedrijfsomschrijving

Als je interesse hebt in deze functie dan kom je eerst bij PD personeel in dienst. Wij detacheren je bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s. PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in