+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bedrijfsarts Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij iemand die graag samen de schouders eronder zet en, naast medische deskundigheid, beschikt over een echte aanpak-mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jouw nieuwe baan

Werk geeft betekenis, zowel voor onszelf als voor anderen. Wanneer werk (tijdelijk) wegvalt, verdwijnt uiteindelijk ook de betekenis ervan. Jouw rol als bedrijfsarts is om mensen die betekenis terug te geven. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Je motiveert en activeert medewerkers die verzuimen, waarbij je altijd aandacht hebt voor het individu.

Met jouw expertise en professionaliteit ben je de ideale adviseur voor de klant. Je geeft advies over oplossingen om gezondheidsschade in relatie tot werk proactief te voorkomen. Daarnaast sta je paraat als strategisch adviseur op het gebied van preventie en ziekteverzuimbegeleiding. Je zet net dat extra stapje voor de klant, waardoor je hoogwaardige dienstverlening biedt en klanten aan je bindt.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt bij een kleinschalige, gecertificeerde gezondheidsdienstverlener met verschillende locaties in Nederland. De focus van deze organisatie ligt op de begeleiding bij verzuim- en re-integratie en het preventief voorkomen van uitval. In de bruisende regio van Amsterdam of Rotterdam ga jij aan de slag

Aangezien deze gezondheidsdienstverlener een dochteronderneming is van een grote bank, zijn haar klanten voornamelijk te vinden in de financiële dienstverlening en zakelijke dienstverlening. 


Wat breng je mee?

Als bedrijfsarts ben je proactief ingesteld en schakel je snel. Je wordt gekenmerkt door overtuigingskracht, empathie en enthousiasme. Je voelt je op je gemak op alle niveaus van de klantorganisatie en bent daardoor een uitstekende sparringpartner.

Daarnaast kijken we ernaar uit om je te ontmoeten als je aan de volgende criteria voldoet:

  • jij hebt met trots een opleiding tot bedrijfsarts afgerond of bent net klaar met je studie en hebt grote ambities om bedrijfsarts te worden;
  • jij hebt enige ervaring in de zakelijke dienstverlening met het eigen regiemodel, en als je ervaring hebt in lifestyle coaching, heb je een streepje voor;
  • jij bent analytisch sterk en zeer resultaatgericht, en je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt een passend salaris en werkt 28 tot 40 uur per week. Het precieze aantal uur en op welke dagen je werkt, bepalen we in goed overleg met jou. Meer weten over de functie of de uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in