+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Monteur Technische dienst Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Fiets v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een enthousiaste monteur technische dienst met een passie voor machines en het oplossen van problemen? Vind je het leuk om te sleutelen aan machines, storingen op te lossen, onderhoud te plegen en processen te verbeteren? Solliciteer dan direct!


Organisatie

Wij streven naar een wereld waarin afval geen bestaansrecht meer heeft. Ons doel is om afval te vermijden, te hergebruiken en te recyclen, waardoor de schaarste van grondstoffen wordt verminderd. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van waste-to-product dragen wij aanzienlijk bij aan milieubehoud. Samen met onze klanten geven wij nieuw leven aan de 14 miljoen ton afval die we verzamelen en verwerken, afkomstig van zowel bedrijven als 2 miljoen huishoudens. Met behulp van onze expertise en de nieuwste technologieën wordt momenteel al 89% van deze materialen gerecycled of hergebruikt. Door duurzame oplossingen te bieden voor vrijwel elk afvalprobleem, vermijden we jaarlijks de uitstoot van 3 miljoen ton CO2.

Bij alles wat we doen, zijn onze fundamentele waarden de leidraad. We zijn ervan overtuigd dat niet alleen wat we doen, maar ook hoe we het doen van essentieel belang is. Veiligheid staat bij ons voorop, omdat er niets belangrijker is dan ervoor zorgen dat onze medewerkers aan het einde van de dag veilig thuiskomen. Duurzaamheid is eveneens een van onze kernwaarden, die de basis vormt voor al onze activiteiten. Dagelijks maken meer dan 8.000 collega's samen met ons het verschil voor onze planeet. Hieronder staan de zes kernwaarden waaraan we op meer dan 200 locaties werken:

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een monteur technische dienst. Jij bent enthousiast om aan de slag te gaan en er liggen voldoende uitdagingen voor je klaar. Als monteur voer je onderhoud en reparaties uit aan zware machines, zoals shovels, kranen, vrachtwagens en sorteermachines. Je richt je voornamelijk op het oplossen van storingen, het uitvoeren van groot en preventief onderhoud, het vervangen van onderdelen en het plannen van werkzaamheden.

Werkomgeving

Onze werkplaats maakt gebruik van de nieuwste technieken, en je komt terecht in een compact team. Vanwege de groei van ons werk breiden we uit naar een groter team, wat jou veel vrijheid geeft om invulling te geven aan taken en mee te bouwen aan de toekomst. Samenwerking staat centraal in ons werkproces.


Functie

We zijn momenteel op zoek naar een monteur technische dienst. Als enthousiaste vakman/vakvrouw ben je bereid om actief aan de slag te gaan; er wachten voldoende uitdagingen op je. In jouw rol als monteur houd je je bezig met het onderhoud en de reparatie van machines in de productie ruimte. Je belangrijkste taken omvatten het oplossen van storingen, het uitvoeren van groot en preventief onderhoud, het vervangen van onderdelen en het plannen van werkzaamheden.

Waar kom je te werken? Op onze werkplaats maken we gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Je wordt onderdeel van een compact team dat, vanwege de groeiende werkzaamheden, zich ontwikkelt tot een groter team. Dit biedt jou de mogelijkheid om veel vrijheid te ervaren, je stempel te drukken op zaken en bij te dragen aan de toekomstige ontwikkeling. Samenwerking staat centraal in ons werk ethos.


Functie eisen

Als monteur technische dienst vragen we het volgende van jou:

  • Ben je in het bezit is van een diploma werktuigbouwkunde, minimaal MBO 3 óf ruime werkervaring;
  • Ben je fulltime beschikbaar;
  • Ervaring met lassen is een pré;
  • Kun je werken in verschoven dagdienst (6u tot 14u of 10u tot 18u);
  • Je vindt het niet erg om soms vies werk te verrichten (stoffig, vuil etc.).
Aanbod

Hoe maken wij jou als monteur technische dienst blij?

  • Een brutosalaris van conform CAO (obv fulltime) afhankelijk van het aantal jaren werkervaring;
  • Alle overuren worden uitbetaald;
  • Minimaal 27,5 vakantiedagen;
  • Mogelijkheid op een fiets van de zaak via Fietsplan;
  • 8% vakantiegeld per jaar;
  • Kilometervergoeding van € 0,21/km;
  • Goede pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.
Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature als loodgieter! Solliciteer dan direct. Of Neem voor meer info contact op met ons via 020-7058140 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in