+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker op Schiphol Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Welkom aan boord bij KLM Cateringservices, de plek waar jouw carrière als (parttime) productiemedewerker echt van start gaat! Wij hebben verschillende afdelingen waar je kunt schitteren en je krijgt de vrijheid om zelf je werkdagen te kiezen. Hoe geweldig is dat? En als kers op de taart, jouw startsalaris is €13,09 per uur. Maar wacht, er is meer! Met alle toeslagen die we bieden, kan jouw brutosalaris oplopen tot wel €22,25 per uur. Zeg maar dag tegen die saaie baantjes, want bij ons verdien je gewoon toploon!

Werkzaamheden
Bij jouw dagelijkse bezigheden word je een ware trolley-expert! Het begint allemaal met het uitruimen van die gevulde trolleys en het sorteerspel dat daarbij hoort. Daarna staan de industriële vaatwassers voor je klaar om weer glanzend schoon te worden, alsof ze nooit gebruikt zijn. Maar daar houdt het niet op! Jij bent ook verantwoordelijk voor het klaarmaken van de lades voor de trolleys, waar je ze vult met verfrissende drankjes en andere handige items. En wist je dat je zelfs trays mag opdekken voor een heerlijk diner tijdens lange afstandsvluchten? Eten klaarmaken voor een reis door de lucht, hoe gaaf is dat? En wat het werk extra leuk maakt, is het geweldige team waarin je werkt. Samen met je gezellige en afwisselende collega's voel je je direct thuis. De sfeer is altijd goed, mede dankzij het vrolijke muziekje dat vrijwel altijd aan staat. Tussen het harde werken door is er altijd tijd voor een gezellig praatje, even bijpraten en lachen met elkaar. En als hele leuke extra, is er het bedrijfsrestaurant waar je kunt genieten van een gezamenlijke lunch. Wat een luxe! Je hebt daar de keuze uit allerlei lekkernijen, maar als je je eigen lunch wilt meenemen, is dat ook geen probleem. Lekker eten én gezelligheid, wat wil je nog meer? Kortom, met jouw veelzijdige taken en het plezierige team om je heen, is elke werkdag een feestje! Geniet van de afwisseling, de goede sfeer en de heerlijke momenten tijdens de gezamenlijke lunch. Jij maakt van het werk een onvergetelijke ervaring!

Toeslagen:

maandag 06:00 - 07:00 170% €           25,69dinsdag t/m vrij 06:00 - 07:00135% €           20,40ma t/m vrij 18:00 - 22:00 121% €           18,28ma t/m vrij 22:00 - 23:00 135% €           20,40zaterdag hele dag135% €           20,40zondag hele dag170% €           25,69

Heb jij de droom om jezelf verder te ontwikkelen?
Bij KLM Catering Services liggen tal van kansen om jouw groeipad te bewandelen. Er wachten interne en externe trainingsmogelijkheden om jouw potentieel te ontplooien. Veel uitzendkrachten hebben al de sprong gemaakt naar een leidinggevende rol, maar er zijn ook opties om naar totaal andere afdelingen over te stappen - van planning tot HR of misschien wel bij het servicecenter.


Over het bedrijf

Bij KLM Catering Services draait alles om de perfecte verzorging van onze geliefde passagiers aan boord! We zijn jouw one-stop-shop voor heerlijke maaltijden, verfrissende drankjes en allerlei onmisbare non-food producten. Onze bruisende locatie, vlakbij het bruisende Schipholcentrum, vormt het hart van onze operationele afdelingen.

Beeld je in: een dynamische omgeving waar maar liefst 400 toegewijde medewerkers in ploegendiensten werken, hand in hand om een vlekkeloze afhandeling van alle trolleys, zowel inkomend als uitgaand, te garanderen. Teamwork en passie staan bij ons hoog in het vaandel!

Wat KLM Catering Services extra speciaal maakt, is de smeltkroes van culturen die hier samenkomt. Meer dan 40 nationaliteiten werken zij aan zij, en dit zorgt voor een inspirerende mix van talen, tradities en inzichten. De voertaal mag dan meestal Nederlands zijn, maar onze diversiteit is onze kracht!


Wat wij vragen
  • Samenwerken zit in jouw DNA;
  • Jij bent klaar om de handen uit de mouwen te steken;
  • Een vast aantal uren per week is voor jou geen probleem.
Wat wij bieden
  • Een geweldige en uitdagende functie, zowel fulltime als parttime beschikbaar;
  • Kansen om door te groeien, wellicht zelfs tot teamleider of afdelingshoofd;
  • Reiskostenvergoeding om jouw inzet te waarderen;
  • Kortingen op Schiphol Plaza;
  • Je mag gebruik maken van het bus netwerk rondom Schiphol;
  • Een aantrekkelijk salaris van €15,11 bruto per uur (exclusief toeslagen);
  • Kans om overgenomen te worden door KCS;
  • Geniet van toeslagen bovenop je uurloon voor avond- en weekendwerk (zie hierboven voor details);
  • Flexibele werktijden: van 6.00-14.30 uur of 14.30-23.00 uur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in