+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Sr. Engineer elektrotechniek serviceprojecten Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Maak het mee

Klanten als het Spaarne gasthuis, Heineken en het AMC maar ook diverse onderdelen van de Rijksoverheid, allemaal rekenen ze op onze dienstverlening. Als senior engineer elektrotechniek bereken je componenten van de technische installaties en detailleer je ontwerpen binnen de gegeven randvoorwaarden. Samen met je collega’s werken wij altijd integraal uit.

Je bent als engineer een belangrijke verbinder. Zo begeleid je engineers en modelleurs die verantwoordelijk zijn voor de BIM modellen, maar zoek je ook afstemming met de opdrachtgever. Met de projectmanager overleg je bijna dagelijks over de financiële aspecten van de elektrotechnische installaties en ook de onderaannemers spreek je regelmatig. Ook ondersteun je de werkvoorbereider met de verder uitwerking van het ontwerp.

Soms is er weinig tijd en moet je een oplossing vinden. Aan jou de taak om deze technische uitdagingen te tackelen. Dit vraagt om creativiteit en flexibiliteit. Maar laten dat nou net jouw sterkste punten zijn!

Voor dit soort projecten werk jij samen met je team middel grote én duurzame elektrotechnische installaties uit. Denk aan verdeelkasten, verlichting, PV-panelen beveiligingsinstallatie en kabel- en leidingtracés, maar ook aan gecombineerde elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Een prettige multidisciplinaire samenwerking is daarom ontzettend belangrijk. Niet alleen om binnen het budget te blijven, maar ook om samen tot duurzame oplossingen te komen die past binnen de randvoorwaarden die de opdrachtgever heeft aangegeven. Hier zet jij je als verbindende engineer dan ook toegewijd voor in.

Jouw baan is erg veelzijdig. Op de eerste plaats ontwerp je natuurlijk installaties. In deze installaties neem je de nieuwste technieken mee. Beyond Eyes is bijvoorbeeld slimme technologie die Heijmans zelf heeft ontwikkeld. Een technische ontwikkeling die jij kunt inzetten voor de efficiëntie van elektrotechnische installaties.

Daarnaast stuur je de modelleurs en tekenaars aan en komt het ook voor dat je tenderteams adviseert over elektrotechnische installaties.

Samen zijn we één

Samen met zo’n 150 collega’s werk je voor team Heijmans Bouw en Techniek Amsterdam. Bij onze opdrachtgevers werk je samen met een compleet uitvoeringsteam, technische vakmannen en -vrouwen, op locatie. Iedereen is benaderbaar en gefocust op ontwikkeling. De sfeer is gemoedelijk en al staat de klant altijd voorop; ruimte voor gezelligheid is er zeker. Ook werktijden en doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar.

Dit bieden wij jou
  • Direct een vast contract
  • Een goed salaris; wij begrijpen dat goede mensen een marktconform salaris verdienen.
  • Goede balans tussen werk en privé. Hybride werken is bij ons mogelijk.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao klein-metaal.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je een inwerktraject.
  • De mogelijkheid om – ook na de coronacrisis– thuis te werken en een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een laptop en smartphone.
Dit ben jij

Jij bent sterk in samenwerken en overziet de grote lijnen in een project. Heb jij een plan, maar zijn je collega’s nog niet overtuigd? Dan zorg jij dat ze jouw idee omarmen. En altijd ben je op zoek naar verbetering. Verder heb je:

  • Een MBO-diploma elektrotechniek of een vergelijkbaar niveau.
  • Minimaal twee tot vijf jaar werkervaring als engineer elektrotechniek.
  • Kennis van en ervaring met Revit en bij voorkeur ook met BIM.
Solliciteer

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in