+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker Uitvaartcentrum Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.301 - € 3.076 p/m

Vacatureomschrijving

Werken als Medewerker Uitvaartcentrum in Aalsmeer & Utrecht

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? Weet jij altijd de juiste woorden te kiezen en schrikken emotionele gesprekken jou niet af? Heb je affiniteit met de uitvaartbranche en lijkt het je interessant om voor 32 uur aan de slag te gaan bij een uitvaartcentrum in zowel de vestiging Aalsmeer als Utrecht? Lees dan verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij Ename Uitvaartzorg in Aalsmeer & Utrecht

In de uitvaartbranche werken betekent elke dag weer vol energie, aandacht en inlevingsvermogen aan de slag gaan. Jij komt elke dag naar kantoor, maar de mensen aan wie jij jouw dienst verleend, komen niet vaak in aanraking met het uitvaartcentrum. En op het moment dat dit gebeurt, is dat een zeer verdrietige periode. Je hebt contact op precies de momenten waarop zij iemand nodig hebben die ze met volle aandacht kan helpen.

Bij Ename Uitvaartzorg heerst een sfeer waarin alle collega's dit begrijpen en met deze energie elke dag weer aan het werk gaan. Je krijgt veel zelfstandigheid in je baan en een zeer hecht team waarin het groepsgevoel altijd voelbaar is. Altijd is er de mogelijkheid om met je collega's te sparren. Deze goede sfeer en hechte band van het team is terug te zien in hoe lang mensen blijven werken bij dit uitvaartcentrum.



Aanbod

Wat ga je doen als Medewerker Uitvaartcentrum?

Als medewerker bij het uitvaartcentrum ben jij betrokken bij de ontvangst en het vertrek van de overledene. Bij ontvangst van de overledene voer jij controles uit aan de hand van vastgestelde criteria. Je controleert de identiteit en de kleding van de overledene en waar noodzakelijk breng je correcties aan. Naast de controle van de opbaring, zorg jij er ook voor dat de ontvangstruimte ingericht is naar wens van de nabestaanden. Zo neem jij de bloemstukken in ontvangst en zorg je ervoor dat deze op de juiste plaats komen te staan.

Ook ben je aanwezig bij de rouwbezoeken. Je ontvangt de nabestaanden en begeleidt ze naar de voor hen bestemde ruimtes. Je behandelt de nabestaanden ten allen tijde op een respectvolle manier, zodat zij zich welkom en op hun gemak voelen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • De administratieve verslaglegging van de werkzaamheden in het uitvaartdossierregistratiesysteem;
  • Het geven van standaardinformatie aan de nabestaanden en het in orde maken van de uitvaartdocumenten en het rouwdrukwerk;
  • Assistentie bij het vertrek van de overledene.
Dit heb jij in huis

Als Medewerker bij het Uitvaartcentrum heb jij een uitvoerende rol. Jij bent geïnteresseerd in de uitvaartbranche en je bent op zoek naar een betekenisvolle baan. Je staat in nauw contact met de nabestaanden, dus het is van groot belang dat je communicatief sterk bent. Je weet de juiste toon te kiezen in gesprekken met de nabestaanden en eventuele emotionele gesprekken schrikken jou niet af. Jij hebt mbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur al wat ervaring in de verzorgende / uitvaartsector.

Verder ben jij:

  • Minimaal mbo-geschoold;
  • Nauwkeurig en ben je behendig met digitale systemen voor de verslaglegging van de werkzaamheden;
  • Gastvrij en weet je de nabestaanden op hun gemak te stellen.
Dit biedt Ename Uitvaartzorg

Jij kan per direct aan de slag als Medewerker Uitvaartcentrum bij de vestigingen Utrecht & Aalsmeer voor 32 uur per week. Jij gaat een bruto maandloon op basis van een 40-urige werkweek verdienen van minimaal €2.301,- en maximaal €3.076 verdienen, afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en relevante werkervaring.

Zie jij jezelf al werken als Medewerker Uitvaartcentrum? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Jordy via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in