+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Conceptontwikkelaar Duurzaamheid en Circulair Bouwen Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hemubo Almere

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Hemubo Almere

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als Conceptontwikkelaar Duurzaamheid en Circulair Bouwen bedenk en implementeer je innovaties rondom circulariteit binnen de bouwsector. Enerzijds ben je betrokken binnen de planontwikkeling van verschillende projecten, om het onderdeel circulair bouwen te integreren in de planvorming. Dit betreft zowel renovatie- als grootschalige nieuwbouwprojecten. Je verdiept je in de opgave en introduceert nieuwe concepten en oplossingen die bijdragen aan een duurzamere bouwsector. Zo vonden jouw oud collega’s in deze functie innovatieve en inspirerende oplossingen voor gebruikte beglazing, deuren, kunststof- én houten kozijnen en een betaalbaar alternatief voor een groene gevel. Als Conceptontwikkelaar Duurzaamheid en Circulair Bouwen bedenk je ideeën in samenwerking met collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers en heb je daarin een sterk verbindende rol. Een bedrijf duurzaam maken kan niet alleen, hiervoor heb je draagvlak nodig. Je dient in staat te zijn mensen mee te nemen in jouw ideeën en hen hiervoor te kunnen enthousiasmeren.

De functie heeft geen vastomlijnd kader, je kunt deze vormen naar jouw eigen ideeën en ambities. Om je een beetje beeld te geven van een reguliere werkdag, zijn dit de projecten waar de huidige Concept ontwikkelaar momenteel mee bezig is:
Hemubo is de initiatiefnemer en kartrekker van een complex onderzoek & -ontwikkelingsproject waarbij we op zoek zijn gegaan naar de mogelijkheden om met gebruikt glas- en kozijnhout, twee belangrijke afvalstromen voor renovatieprojecten, nieuwe hoogwaardige circulaire kozijnen en isolatieglas te maken. Afgelopen jaar werden wij met ons concept & Plan van Aanpak bekroond tot winnaar van de prijsvraag ‘Onderweg naar een Circulaire Stad’ van de Gemeente Amsterdam. Met dit prijzengeld zijn wij met een vliegende start begonnen. Afgelopen maanden is er met een breed consortium aan innovatieve en uiteenlopende partijen gezocht naar oplossingen. Hemubo is de spin in het web voor dit project en zo was jouw voorganger dan ook verantwoordelijk voor de algehele procesbegeleiding. Inmiddels hebben wij de eerste kozijnprototypen opgeleverd wat heeft geleid tot veel belangstelling en hoge verwachtingen. Jij krijgt de kans om dit project verder te brengen en door te ontwikkelen met de verschillende enthousiaste partners in dit project. Jij bent verantwoordelijk voor de nadere uitwerking hiervan tot een hoogwaardig product en jij zorgt er voor dat wij gezamenlijk over een jaar het eerste project gaan opleveren waarin deze cutting-edge circulaire kozijnen zullen worden toegepast.

Afdeling Conceptontwikkeling
Architecten, conceptontwikkelaars en specialisten in duurzame ontwikkeling vormen samen het kloppend hart van innovatie binnen Hemubo. De mix van vakgebieden op de afdeling zorgt voor een diversiteit aan oplossingsrichtingen en een ondernemende, inspirerende en creatieve werkomgeving. Het team bestaat uit starters en young professionals die verantwoordelijk zijn voor de planontwikkeling binnen tendertrajecten. Binnen deze projecten zal jij je specifiek richten op de duurzame invulling binnen de verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de verschillende ambities op dit vlak. Je krijgt de ruimte om binnen een specifiek project de diepte in te gaan en verrast met vernieuwende duurzame oplossingen en innovatieve circulaire concepten voor de renovatiebranche. Daarnaast zijn er ook in toenemende mate kansen om nieuwe concepten te ontwikkelen voor de nieuwbouwsector. De afdeling conceptontwikkeling is een hecht, jong en zelfsturend team van gemotiveerde architecten & ingenieurs. Je krijgt de kans om aan de meest uiteenlopende projecten te werken in sterk wisselende samenwerkingen. Kernwoorden binnen ons team zijn o.a.: energietransitie; architectuur; circulaire economie; bewonerstevredenheid; bouwsnelheid en -efficiëntie; industrialisering en prefab; modulair bouwen; klimaatadaptatie.

Functie-eisen

  • WO afgestudeerd in een technische richting;
  • Affiniteit met de bouwsector;
  • Je bent creatief en ondernemend;
  • Een sterke visie op het gebied van circulair bouwen en duurzaamheid;
  • Je bent in staat jouw concepten en ideeën te presenteren in schrift en illustraties, met goede beheersing van de Nederlandse taal (ervaring met InDesign/Photoshop/Illustrator is zeer gewenst).

Wat bieden wij jou?

  • Een functie waar je je eigen draai aan kunt geven;
  • Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen;
  • Een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak;
  • Gezellige collega’s; die je (als je dat leuk vindt) ook buiten het werk om beter kunt leren kennen doordat er regelmatig gezellige of sportieve uitjes worden georganiseerd;
  • Ook niet onbelangrijk: goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij kijken uit naar jouw reactie!
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Voor vragen over de inhoud van de vacature, kun je contact opnemen met de afdeling HRM op nummer: 036 – 5492700. Je kunt ook meteen je cv mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in