+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

In- verkoper planten Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mollema Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bij deze jonge en dynamische onderneming voor export van kamer-, tuin- en perkplanten zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte in- en verkoper. Jouw belangrijkste taak is het opbouwen van zelfstandige contacten met kwekers en klanten om ervoor te zorgen dat zij altijd kunnen beschikken over een actueel en commercieel assortiment in hun winkels.

Als in- en verkoper heb je een proactieve rol in het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt. Je weet deze trends te vertalen naar directe business, zodat onze klanten altijd voorop lopen en kunnen profiteren van de nieuwste en meest gewilde planten.

Naast het opzetten van strakke lijnen voor zowel dag- als termijnhandel, ben je ook verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van klanten bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van tuin- en kamerplanten. Je bent goed bekend met ons assortiment en kunt klanten op enthousiaste en overtuigende wijze informeren over de verschillende mogelijkheden.

De ideale kandidaat voor deze functie is een stevige persoonlijkheid met een aangename communicatiestijl. Je blinkt uit in het gemakkelijk schakelen tussen verschillende gesprekspartners en weet op een heldere en duidelijke manier te communiceren. Daarnaast ben je commercieel ingesteld en heb je een grote drive om succesvol te zijn in je werk.

Je bent goed bekend met het assortiment van tuin- en kamerplanten en kunt jezelf daarin prima redden. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend en ben je ook vaardig in zowel de Duitse als de Engelse taal.

Als in- en verkoper bij deze onderneming kom je te werken in een team waarin een prettige werksfeer en samenwerking centraal staan. We bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf.

Klinkt dit als dé uitdaging waar jij naar op zoek bent? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! We kijken uit naar je reactie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe in- en verkoper!

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken
  • Goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail
  • Teamspeler met de mogelijkheid om effectief samen te werken met collega's
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in