+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

SEO Growth Specialist Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.250 p/m

Vacatureomschrijving

Duurzame groei. Iedereen wil het online bereiken, maar de hoe-vraag blijft vaak onbeantwoord. Wie niet in het wilde weg wil adverteren, maar met een uitgekiende strategie potentiële klanten wil bereiken, moet hier naartoe gaan. Aan de reputatie mankeert het in ieder geval niet.

Vertel verder…

Het stikt van de organisaties die maar irritante mailtjes blijven sturen, om hun klanten een beetje te bereiken. Wie valt er nog voor de zoveelste mail in de spambox van dat ene bedrijf waar jij ooit de website van hebt aangeklikt? Niemand dus. Maar wat moet er dan wel gebeuren, en hoe doe je dat?

Bij deze groeiversnellers voor B2B gaan jullie samenwerken aan een boost voor de organisaties van klanten, gefocust op vindbaarheid en resultaat. Met behulp van Advertising, SEO, Inbound Marketing, Content Marketing en meer, zijn ze hier al 5 jaar op rij één van de snelst groeiende agencies van Nederland. Dat komt niet uit de lucht vallen.

Nice, hoe kan ik bijdragen?

Met jouw kennis van SEO ben jij dé SEO expert binnen het bedrijf. Je weet klanten optimaal vindbaar te maken in elke fase van de klantreis. Uitwerken van SEO strategieën, onderzoek doen naar de zoekwoorden en het schrijven van de copy behoort natuurlijk tot jouw takenpakket. En zo schrijf je de beste teksten en pas je optimalisatie toe op de websites van klanten. Een dynamische job met één doel: impact maken en de beste resultaten behalen. Hier werk je mee aan de beste B2B demand marketing ter wereld. Klaar voor de kick?

Ja! Maar wat moet ik hiervoor in huis hebben?

Jij hebt 2 jaar ervaring in SEO en weet als geen ander hoe je dingen voor elkaar krijgt. Je bent daarnaast een echte performance kenner, een digitale wizard en bekend met SEO Strategy, analyse, optimalisatie en schrijft foutloos Nederlandds. Ook zijn tools als Screaming Frog, SEMrush en Google Search Console uiteraard niks nieuws voor jou. Heb je al deze ervaring opgedaan binnen een agency? Dan kan je zo aanschuiven!

Ik hebt het! Maar wat krijg ik?

Jij kunt rekenen op een maandsalaris tot €4250,- en aantrekkelijke benefits. Zo krijg je een volledig ingericht thuiskantoor, jazeker, thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Ook ligt er al een Macbook op je te wachten en worden er legendarische feestjes en uitstapjes georganiseerd die je niet mag missen. Niet onbelangrijk, de groeimogelijkheden zijn hier oneindig. Groeien doen ze namelijk al jaren, als kool. Een buitenkansje dus. Solliciteer nu, we spreken je snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in