+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Accountant – Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Holland Talent Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de persoon die ervan houdt om niet elke dag dezelfde administratie voor je te hebben en vind je het een uitdaging om zeer secuur alles goed op orde te hebben voor de klanten die je vertegenwoordigt? Dan hebben wij die uitdaging voor jou! In deze mooie organisatie ben jij in staat om zelfstandig werkzaamheden ten behoeve van financiële administraties en jaarrekeningen uit te voeren en behandel je met begeleiding van een ervaren collega meer gecompliceerde opdrachten. Je bewaakt de voortgang en signaleert tijdig waar knelpunten en/of adviesbehoeften liggen. Ook zal je in deze functie regelmatig contact met klanten hebben.



Gevraagd

  • Je beschikt over een relevant mbo-diploma en hebt werkervaring als Financieel Administratief Medewerker.
  • Tevens beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
  • Tot slot ben je proactief, gestructureerd en systematisch en ben je creatief in het zoeken van oplossingen.


Aanbod

  • Je krijgt een leuke baan in een bedrijf dat groot genoeg is om leuke uitdagingen te hebben. Zowel parttime- als een fulltime dienstverband is bespreekbaar en er wordt een marktconform salaris aangeboden.
  • Hybride en remote(obv ervaring) werken is mogelijk

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Al sinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. onder vermelding van referentie 4530. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar .



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een Accountancykantoor die hun dienstverlening vooral gericht heeft op de middelgrote ondernemingen. Het is een mooi bedrijf waar de kernwaarden proactief, veelzijdig, transparant en betrokkenheid op van toepassing zijn. Ze zijn gevestigd in de Amsterdamse regio. Voor deze organisatie zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een: (Assistent) Accountant          24-32-40 uur                  ‘‘Een functie met veel diversiteit"’
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in