+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Huidtherapeut Amsterdam (16-40 uur) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SKIN Amsterdam

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wij zoeken iemand die een sterke affiniteit heeft met de cosmetische kant van huidtherapie. Ben jij iemand die ervaring heeft of geïnteresseerd is in de nieuwste laser- en behandeltechnieken? Dan pas je perfect in ons team. Wij bieden een dynamische, leuke en gezellige werkomgeving waar jouw professionele groei centraal staat.

In jouw rol als huidtherapeut bij SKIN zal je cosmetische huidtherapeutische behandelingen uitvoeren met de nieuwste innovatieve technieken. Je zal werken met nd-yag/IPL-behandelingen voor ontharing, het behandelen van pigmentvlekken, couperose en huidoneffenheden. Daarnaast bieden wij geavanceerde peelings vanMesoestetic of Neostrata, en microneedling voor acne, littekens en huidverbetering. Onze sleutel tot succes is onze persoonlijke benadering van onze cliënten, en we zoeken dan ook een huidtherapeut die deze waarde hoog in het vaandel draagt.

Werken bij SKIN betekent werken in een vooruitstrevende kliniek in de bruisende stad Amsterdam. Je wordt onderdeel van een super leuk en gezellig team, en krijgt de kans om met de allernieuwste technieken te werken. Dit is een unieke kans voor een dynamische en uitdagende rol in de cosmetische huidtherapie.
Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Dan horen we graag van je!

Gevraagd

Wat wij zoeken:
  • Passie voor Huidverzorging en Huidverbetering: We zoeken iemand wiens hart sneller klopt voor alles wat met huidverzorging en -verbetering te maken heeft.
  • Gekwalificeerd en Gedreven: Je bent (bijna) afgestudeerd als huidtherapeut en hebt een serieuze toewijding aan je vak. Je bent enthousiast om je vaardigheden te blijven ontwikkelen door middel van (interne) trainingen en cursussen, om zo de hoogste kwaliteit in je werk te garanderen.
  • Communicatief Sterk: Je beschikt over uitmuntende communicatievaardigheden en bent in staat om effectief om te gaan met een diversiteit aan cliënten.
  • Flexibele Beschikbaarheid: Je bent bereid om in het weekend en tijdens avonduren te werken, waardoor je flexibiliteit toont in je werkhouding.
  • Teamgerichte Instelling: Een goede teamdynamiek is voor jou essentieel. Je gelooft in de kracht van samenwerking en staat open voor communicatie binnen het team.
  • Toegewijde Professional: Je bent een betrokken teamlid met een sterke drive voor continue professionele ontwikkeling en groei.
Als jij je herkent in deze eigenschappen en klaar bent om je carrière in huidtherapie naar een hoger niveau te tillen, nodigen we je uit om te solliciteren bij SKIN. Samen werken we aan het verbeteren van huidgezondheid en -schoonheid!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in