+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur CE - met code 95 (nationaal) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Smart Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij werken bij een internationaal bedrijf gevestigd in Barendrecht, met een bijzondere klantenkring en een smaakvol product? Ben jij kwaliteitsbewust en vind je het prettig om als chauffeur vooral in de Randstad te rijden? Lees dan snel verder voor meer info en om te reageren op jouw droombaan.

Voor wie ga je aan de slag?

Onze klant is een internationale leverancier van groente, fruit en zuivel. Begonnen in 1893, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in het beleveren van de internationale cruise- en scheepvaart met vestigingen in Spanje, Italië en Barendrecht. Het assortiment is zeer breed en voldoet aan de verfijnde behoefte van de uitgebreide keuken.

Door ruime ervaring met diverse soorten klanten over de hele wereld, zijn ze gewend om maatwerk oplossingen te bieden. Of het nu gaat om speciale verpakkingen, lange houdbaarheid van producten, of de belevering aan moeilijk te bereiken gebieden; klanten kunnen altijd rekenen op een vers product en een hoge service.

Je droombaan?

Je komt te werken in een team van 5 tot 6 chauffeurs met 5 eigen wagens. De ochtenden beginnen vroeg en als eerste staan de ritten naar de scheepvaartklanten op de planning. Op de terugweg worden producten opgehaald bij verschillende leveranciers in de regio. In de avonden wordt naar Schiphol gereden en regelmatig zijn er ook leveringen in de regio’s Amsterdam en Rotterdam.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met modern materieel, nieuwe auto’s (Scania), trailers, pompwagens, etc. De pallets met producten worden met een elektrische pompwagen gelost dus fysieke belasting is maar minimaal aanwezig. Ook op de zaterdagochtend wordt gereden, dit betreft dan vooral de ochtend. De schema’s van de diensten zijn vooraf bekend.

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?
  • In bezit van rijbewijs B/ CE met code 95;
  • Ervaring als chauffeur;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en
  • Engels (je staat in contact met de klant);
  • Verklaring omtrent goed Gedrag (VOG) is vereist (deze vragen wij voor je aan);
  • Flexibiliteit in werktijden.

Qua beschikbaarheid staan wij zowel open voor een fulltime als parttime medewerkers (die bijvoorbeeld alleen ochtenden, avonden of weekenden willen werken). Mensen die bijvoorbeeld in de VUT zitten zijn ook van harte welkom! De werktijden liggen tussen 05:30 en 00:00 uur en worden in onderlinge afstemming bepaald.

Wat krijg je hiervoor terug?

Onze opdrachtgever is een solide bedrijf met een no-nonsense cultuur en er werken mensen met hart voor de zaak. De klant staat bij dit bedrijf echt op nummer 1 en er wordt alles aan gedaan om de hoge klanttevredenheid te waarborgen. Naast hard werken is er ook ruimte voor lol en plezier met elkaar. 

Uiteraard wordt ook een prima salaris geboden, rond de €2300,- bruto per maand wat met overuren aangevuld kan worden. Er zijn ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een maandelijks bedrag voor het bestellen van verse producten uit het eigen assortiment.



Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een internationale leverancier van groente, fruit en zuivel. Begonnen in 1893, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in het beleveren van de internationale cruise- en scheepvaart met vestigingen in Spanje, Italië en Barendrecht. Het assortiment is zeer breed en voldoet aan de verfijnde behoefte van de uitgebreide keuken.Door ruime ervaring met diverse soorten klanten over de hele wereld, zijn ze gewend om maatwerk oplossingen te bieden. Of het nu gaat om speciale verpakkingen, lange houdbaarheid van producten, of de belevering aan moeilijk te bereiken gebieden; klanten kunnen altijd rekenen op een vers product en een hoge service.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in