+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Verkeersmanagement en –Systemen Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Esler

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.500 - € 6.500 p/m

Vacatureomschrijving

Company information

Gemeentelijke organisatie

Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad.

De opdrachtgever(s)

Binnen onze gemeente realiseert het Ingenieursbureau projecten in de openbare ruimte van idee tot en met uitvoering. Als Projectleider ben je onderdeel van het team VMS. Dit team bestaat uit 13 personen en valt onder de afdeling Verlichting & Verkeerssystemen (V&VS), waar ook de teams Verlichting en Verkeersregelinstallaties onder vallen. Team V&VS/VMS is werkzaam vanuit kantoorpand Achtergracht 14, Amsterdam Centrum.


Vacancy information

Binnen VMS lopen diverse interessante projecten waarvan enkele direct behoefte hebben aan jou als ervaren projectleider. Zo werken we o.a. aan het vervangen van het netwerkmanagementsysteem (NMS), het voorzien van elektrakasten in de openbare ruimte met elektronische sloten en het vervangen van Vaste verkeerstelpunt installaties (VVT).

NMS
De verkeerscentrale van de gemeente Amsterdam werkt met diverse applicaties om het verkeer in de stad te informeren en te sturen. Het netwerkmanagementsysteem MobiMaestro is een bovenliggende applicatie die andere applicaties aanstuurt. Deze applicatie moet door middel van een Tender vervangen worden. Je vormt hiervoor een projectteam en doet met hen onderzoek bij de gebruiker, stelt het nieuwe programma van eisen op met input van eindgebruikers en beheerders, doet een verkenning op de markt en adviseert de organisatie. Vervolgens bereidt je evt. met hulp van een inkoopspecialist de Tender voor en zet deze in de markt uit.

Elektronische sloten
De kastsloten van de verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, stadsilluminatie en alle overige kasten t.b.v. installaties in de openbare ruimte zijn nu nog voorzien van traditionele sloten. Besloten is om deze sloten , mogelijk nog aangevuld door sloten t.b.v. andere assets, middels een Tender te vervangen door een elektronische variant.

VVT
De vaste verkeerstelpunten werken thans nog op een extern netwerk. De gemeente Amsterdam heeft er voor gekozen alle data op het eigen VORIN netwerk te laten binnekomen. Ook zullen de meeste VVT volledig moeten worden vervangen Tender aan een marktpartij worden gegund.

Je houdt je bezig met de volgende activiteiten:

  • Projectleiding voor projecten incl. Tender, van onderzoek tot gunning en van realisatie tot oplevering/overdracht aan de interne beheerder;
  • Projectleiding voor projecten op het gebied van (innovatieve) verkeersmanagementsystemen;
  • Het doen van (complex) technisch en verkeerskundig onderzoek naar de toepassing van ICT gerelateerde verkeersmanagementsystemen en het hierover adviseren aan de interne opdrachtgever(s);
  • Het binnen je projecten, in samenwerking met onze Inkoopafdeling, voorbereiden en aanbesteden van diensten, leveringen of werken;
  • Het tijdelijk voeren van contractmanagement tot overdracht aan de contractmanager;
  • Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de vakgroep.
What do you need

Je bent een assertief persoon en je vindt het leuk om in (project)teamverband te werken in een omgeving van fysieke systemen, data, techniek en industriële ICT. Hierbij gaat het ook om het koppelen van systemen.

Je bent gedreven en neemt verantwoordelijkheid voor het slagen van jouw projecten in een breed speelveld met verschillende belangen.

Projectleiding betekent voor jou zelfstandig lijnen uitzetten en actief sturen op het behalen van resultaat.

Jouw communicatieve vaardigheden zorgen dat je een stevige en motiverende gesprekspartner bent voor alle betrokkenen, zowel op strategisch als uitvoerend niveau.

Wij zoeken iemand met kennis en ervaring op het gebied van Projectmanagement binnen industriële ICT-systemen met affiniteit op het gebied van industriële ICT Verkeerstechniek.

EISEN:

  • Minimaal een hbo-diploma, bij voorkeur verkeerstechniek/ Elektrotechniek/ICT met enige jaren ervaring, aangevuld met projectmanagement;
  • Ervaring als Technisch Projectleider op het gebied van verkeer/mobiliteit en/technische ICT-Systemen;
  • Aantoonbare ervaring met het gelijktijdig werken aan meerdere complexe projecten;
  • Prima communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Eis)

WENSEN:

  • Kennis van Verkeerscentrales en daarop aanwezige applicaties;
  • Kennis van het opstellen van een programma van eisen.
What do we offer

Bij Esler volgen we op belangrijke punten de CAO van onze opdrachtgevers. Ook zaken zoals loonsverhogingen, thuiswerkvergoedingen die in de CAO van de gemeente Amsterdam zijn vastgelegd worden door Esler overgenomen. O.b.v 36 uur heb je 22,5 vakantiedagen. Het maandsalaris voor deze functie is minimaal € 4.500 en maximaal € 6.500 o.b.v. 36 uur per week. Het salaris is incl. IKB. Na één jaar detachering heb je de mogelijkheid om bij de gemeente in dienst te treden.

Als Nederlands eerste duurzaam detacheerder voert Esler een actief 'sustainability program'. Dit betekent dat wij voor en met jou nadenken over jouw ambities, jouw vitaliteit, jouw welzijn en jouw ontwikkeling. Oftewel, wij staan voor jouw duurzame inzetbaarheid!


Function contact information

Neem voor meer informatie contact op met Peter Keijzer, bereikbaar op telefoonnummer 06-39631968


Application contact information

Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je te voldoen aan het profiel? Reageer dan door te solliciteren op de vacature via deze website.

Over Esler:

Esler is een jonge en ambitieuze onderneming met mensen die beschikken over de juiste mix van vakkennis, ervaring en persoonlijke vaardigheden. We stellen mensen centraal en hebben daarnaast een passie voor techniek. Een belangrijk kenmerk van Esler is onze hoge kwaliteitsstandaard, niet voor niets zijn we NEN 4400 en VCU gecertificeerd. Kwaliteit is voor ons een begrip, wat je zal opvallen vanaf de eerste kennismaking.

Neem voor meer informatie contact op met Peter Keijzer, Senior Accountmanager Infra, bereikbaar op telefoonnummer 06-39631968.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in