+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Hulp kok Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ISS Facility Services

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Hou jij van lekker eten en draai jij je hand niet om het bereiden van lekkere gerechten? Wil jij je passie in praktijk brengen voor onze gasten? ISS is op zoek naar een hulp kok voor in een bedrijfsrestaurant!

Over de functie:

Ben jij een enthousiaste kok met een passie voor culinaire creaties? Als Hulpkok bij ISS voor Heineken speel jij een essentiële rol in zowel de organisatie als de cateringdienstverlening voor onze klant. Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor alle food-gerelateerde activiteiten op de locatie van Heineken.

 Jij bent medeverantwoordelijk voor de culinaire productie van het ontbijt, ochtendpauze, lunch in het restaurant, middagpauze en borrel. Creativiteit en vrijheid staan centraal, waarbij je input kunt leveren voor de ontwikkeling van het assortiment en innovatieve presentatiemogelijkheden kunt bedenken, met speciale aandacht voor gezonde en vernieuwende gerechten.

 Samen met de chef vorm jij het visitekaartje van de keuken en het restaurant. In nauwe samenwerking overleg je over bestellingen, menuaanpassingen en speciale verzoeken. Door in te spelen op de behoeften en verwachtingen van gasten, en door net dat stapje extra te zetten, maak jij van elk servicemoment een onvergetelijke ervaring. Gastvrijheid staat bij jou voorop, en je deinst niet terug voor hard werken om de beste resultaten te behalen. Uiteraard ben je actief betrokken bij het bereidingsproces, waarbij je strikt de HACCP-regels en voedselveiligheidsnormen naleeft.


Wij bieden:

Een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen en door kan blijven groeien. Bij ISS geven we talent de ruimte en de mogelijkheid om door te groeien en je verder te ontwikkelen. We zijn geïnteresseerd in wat jij wilt bereiken. Je werkt in een gezellig maar hardwerkend team van collega’s waardoor er een prettige sfeer is op de werkvloer.


Je herkent jezelf in:
  • Je ondersteund bij het bereiden van de lekkerste gerechten;
  • Je zorgt ervoor dat alles schoon en opgeruimd is;
  • Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties;
  • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen, en je geeft niet zomaar op;
  • Je bent niet bang je handen uit je mouwen te steken;
  • Je werkt volgens de HACCP richtlijnen;
  • Je hebt ervaring in de catering/horeca.

Ben jij klaar voor deze culinaire uitdaging waarbij je niet alleen de smaakpapillen van Heineken medewerkers verwent, maar ook bijdraagt aan een geweldige werkomgeving? Solliciteer nu en word een waardevol lid van ons gedreven team!



Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in