+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Hoofd Inkoop Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

STROOM Supply Chain Recruitment

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Een Leidende Rol: Als Hoofd Inkoper leid je de afdeling Inkoop & Verwerving. Je stuurt een team van 2 inkopers en 3 administratief support (contractbeheer) aan en bent verantwoordelijk voor het vormgeven van het inkoopbeleid. Je hebt tevens de mogelijkheid om zelf als inkoper actief te zijn.

Impact op het Bedrijfsresultaat: Jouw beslissingen en strategieën hebben direct invloed op het bedrijfsresultaat. Door grondstoffen, verpakkingsmateriaal, technische verbruiksartikelen en diensten in te kopen tegen de meest gunstige kosten, draag je bij aan het succes.

Innovatie en Groei: Bij dit bedrijf staat voortdurende innovatie hoog in het vaandel. Je krijgt de kans om samen te werken met een team van experts en grenzen te verleggen. Ze ontwikkelen voortdurend nieuwe producten en systemen, en jij speelt hierin een essentiële rol.

Strategische Partnerschappen: Je bouwt strategische partnerschappen op met belangrijke leveranciers en onderhandelt over contractvoorwaarden. Je zorgt voor een soepel operationeel proces van A tot Z.

Persoonlijke Ontwikkeling: Er wordt bij dit bedrijf veel geïnvesteerd in jouw professionele groei en er wordt een uitdagende en stimulerende werkomgevingen geboden om je te motiveren en voor te bereiden op de snel veranderende wereld van vandaag.


Gevraagd

Jouw Profiel: Je hebt een HBO-opleiding, aangevuld met NEVI 1 en 2. Je hebt ervaring in een leidinggevende positie binnen een productie-/technische omgeving. Sterke analytische vaardigheden en ervaring met SAP of vergelijkbare ERP-systemen zijn essentieel. Je bent natuurlijk bedreven in onderhandelen en hebt sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
 


Bedrijfsomschrijving

Hoofd InkoopStroom recruitment gaat de samenwerking aan met een dynamisch bedrijf waar innovatie en duurzaamheid samenkomen in de wereld van kunststof leidingsystemen. In de rol van Hoofd inkoop bieden we jou een uitdagende en verrijkende carrière.Over het bedrijf: Bij dit bedrijf gelooft men dat de mensen hun belangrijkste troef zijn, en ze bieden jou de kans om deel uit te maken van een gedreven team. Samen werken ze aan de duurzame distributie van water, energie en data, en jij kunt daar een cruciale rol in spelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in