+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Medicatie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,75 p/u

Vacatureomschrijving

Wat is nu echt belangrijk in ons leven? Naast geluk is dat toch een goede gezondheid! Hoe mooi is het dan om onderdeel te zijn van een team die mee helpt aan de gezondheid van de medemens! Brocacef is niet zomaar een bedrijf, nee het is bedrijf waarbij jij een essentieel stukje bent van de keten dat helpt om de juiste medicijn op de juiste plaats bij de juiste persoon te krijgen! Een mooie verantwoordelijke baan, waarbij er diverse werkzaamheden te verrichten zijn. Wat zijn dan die werkzaamheden? - Je kunt bijvoorbeeld een plekje krijgen op de inpakafdeling. Zorgen dat je de medicijnen juist verpakt en verzend. - Of wat denk je van de afdeling waarbij je de medicijnen uit de oorspronkelijke verpakking haalt. Heel erg belangrijk, want zo start je het proces binnen de organisatie! Zonder een goede start zijn we nergens! - Tevens heeft Brocacef state of the art machines staan die ook bediening vereisen ten behoeve van de medicatie. Een mooi opstapje als je andere werkzaamheden reeds gedaan hebt en iets anders wilt doen. Of je bent zo'n uitblinker die dit al bij de start kan doen! Ontwikkeling staat voorop met het leren van nieuwe werkzaamheden. Jij voert de werkzaamheden uit volgens de daartoe gestelde kwaliteitseisen, werkprotocollen en documentatie. Jij kent de gebruikswijze van de diverse machines in het GDS-proces, en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

Wij bieden:

- Salaris van €13,75 per uur;
-Prettige werksfeer;
-Ruimte tot eigen ontwikkeling;
-Uitzicht op contract bij opdrachtgever;
-Parttime dienstverband en fulltime dienstverband;

Wij vragen:

- Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift. - Jij bent goed in staat om kleuren te onderscheiden;
- Jij bent nauwkeurig en kan goed zelfstandig werken;
- Minimaal 3 diensten beschikbaar.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever is specialist in het maken van medicijnrollen. Zij houden zich bezig met het per innamemoment verpakken van medicijnen voor patiënten thuis en in verpleeghuizen. Dit gebeurt met de allernieuwste apparatuur, waarmee medicijnen secuur voor de patiënten worden verpakt. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor het goed laten lopen van het proces en zorgen jullie ervoor dat patiënten de medicijnen op tijd ontvangen. Wekelijks produceert onze opdrachtgever voor 210 kilometer aan medicijnrollen. Belangrijke kernwaarden voor het bedrijf zijn mensgericht, vooruitstrevend en verantwoordelijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in