+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Landmeetkundig Specialist – Funderingsinspectie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 3.699 p/m

Vacatureomschrijving

Jij bent gepassioneerd over het bevorderen van een duurzame wereld en voelt je niet op je plek om de hele dag binnen op kantoor te zitten. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom biedt de functie van Landmeetkundig Specialist – Funderingsinspectie precies wat jij zoekt! In deze rol ben je voornamelijk buiten aan het werk, waarbij je actief bijdraagt aan het onderzoeken en verbeteren van funderingen, essentieel voor een stevige basis in de bouwsector.


Wat ga je doen?

Als Funderingsinspecteur ben je belast met het onderzoek naar de staat van funderingen van gebouwen en constructies. Je voornaamste doel is het verzekeren van de veiligheid en stabiliteit van gebouwen door tijdig eventuele funderingsproblemen te identificeren en aan te pakken. Dit omvat een divers takenpakket, waarbij je zowel buiten als binnen landmeetkundige metingen uitvoert aan gebouwen en constructies.

Je werkzaamheden omvatten onder meer het inmeten en inspecteren van (oude) funderingen onder het maaiveld. Je voert inspecties uit om te bepalen of de funderingen stabiel zijn, identificeert eventuele gebreken en beoordeelt de algehele integriteit van de fundering. Hierbij speelt het vaststellen en documenteren van de kwaliteit van de fundering een cruciale rol, evenals het fysiek controleren op mogelijke gebreken.

Deze rol vereist hoofdzakelijk buitenwerk, waarbij je ongeveer 80% van je tijd op locatie doorbrengt. Echter, je zult ook regelmatig aanwezig zijn op het kantoor in Amsterdam of Leidschendam om de verzamelde meetgegevens te verwerken en te rapporteren. Dit biedt je de perfecte balans tussen veldwerk en kantoorwerk, waardoor je een dynamische en afwisselende werkomgeving hebt.


Jouw werkzaamheden
  • Werken met gespecialiseerde landmeetapparatuur;
  • Uitvoeren van nauwkeurigheidsmetingen;
  • Uitvoeren van lintvoeg-, vloerwaterpas- en scheefstandsmetingen;
  • Visuele inspecties uitvoeren aan gebouwen en eventuele fundering gerelateerde gebreken vastleggen;
  • Inspecties uitvoeren van funderingen in beperkte ruimten onder het maaiveld. Relevante kenmerken van funderingen vastleggen;
  • Verwerken, analyseren en beoordelen van de verzamelde meetresultaten op nauwkeurigheid en volledigheid.


Gevraagd

  • Vergelijkbare werkervaring, bijvoorbeeld als landmeter, maatvoerder, of bouwkundig inspecteur;
  • Passie voor buitenwerk, maar bereidheid om ook kantoorwerk te verrichten;
  • Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
  • In het bezit van rijbewijs B.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De Opdrachtgever is een wereldwijd opererende organisatie die gespecialiseerd is in geotechniek, geo-informatie en grondonderzoek. Het richt zich op het leveren van geavanceerde technische oplossingen voor verschillende sectoren, waaronder de olie- en gasindustrie, de bouw- en infrastructuursector, en de mijnbouw. Met een focus op geodata-analyse, geotechnische diensten en bodemonderzoek biedt het bedrijf uitgebreide expertise om nauwkeurige en betrouwbare informatie te verschaffen voor complexe projecten wereldwijd. Hun innovatieve benaderingen en geavanceerde technologieën dragen bij aan het creëren van duurzame en veilige oplossingen voor diverse industrieën.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in