+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Renovatie Woningbouw (Grote Projecten) vaste baan! – Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren projectleider met een passie voor het transformeren van woningen naar duurzame en innovatieve leefruimtes? Heb je ervaring met grootschalige renovatie- en verduurzamingsprojecten en ben je klaar om jouw expertise in te zetten voor uitdagende projecten van meer dan 1 miljoen euro? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het betreft een vaste baan na een detacheringsperiode van 1 jaar.


Als Projectleider Renovatie Woningbouw ben je verantwoordelijk voor het succesvol aansturen van projecten, met een focus op verduurzaming en innovatieve oplossingen. Je bewaakt de voortgang, stelt realistische planningen op en zorgt voor een efficiënte inzet van middelen en budgetten. Bovendien neem je actief deel aan planontwikkeling en voorbereidende activiteiten voor de uitvoering van projecten.

Je stuurt de grote renovatie projecten aan, gericht op renovatie en verduurzaming. Je geeft binnen dit team leiding aan Werkvoorbereiders, Uitvoerders en Vaklieden. Als projectleider beoordelen je offerte-aanvragen van opdrachtgevers tijdens de planvoorbereidingsfase.
Je toetst en volgt de (financiële) projectadministratie en stelt de eindafrekeningen op. Je verzorgt de financiële overzichten en nacalculaties, inclusief meer- en minderwerk. Verder ben je verantwoordelijk voor het houden van project- en procesevaluaties (Plan, Do, Check, Act).



Gevraagd

Wat vragen wij?
Minimaal een afgeronde MBO/HBO bouwkundige opleiding en ongeveer 5 jaar relevante werkervaring met renovatie- en/of onderhoudsprojecten in bewoonde staat. Je hebt een brede bouwkundige kennis en kennis van energietransities en grootschalige renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Je beschikt over goede vaardigheden op het gebied van plannen, organiseren en communicatie. Het is een pré als je kennis hebt van applicaties zoals Bouwvision, Topcalc en MS Office.
Heb je ervaring met RGS en Lean bouwen dan heb je een streepje voor.



Aanbod

Wat bieden wij?

Een goed salaris dat met je meegroeit, afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring. Daarbij krijg je marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenbijdrage, vakantiegeld en 32 verlofdagen.
Heb je ambitie, maak dan gebruik van diverse opleidingsmogelijkheden voor je verdere ontwikkeling en mogelijkheden tot doorgroei intern.

Je krijgt een telefoon en een laptop in bruikleen voor zakelijk gebruik en een elektrische leaseauto (van de opdrachtgever) die je ook voor privé ritten mag gebruik.
Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Solliciteer dan nu en kom het team bij onze opdrachtgever versterken als onze nieuwe Projectleider Renovatie Woningbouw!


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een dynamische aannemer die zich bezig houdt met renovatie, onderhoud, mutaties van woningen en is gericht op het verduurzamen van woningen in de regio Noord- Holland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in