+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Trailerchauffeur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 10 - 12 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van chocolade? Dan is deze baan als trailerchauffeur perfect voor jou. Je gaat cacaobonen en chocola vervoeren. Het werk is heel flexibel, je kiest zelf welke dagen je werkt. Belangrijk is dat je van afwisseling houdt en goed op hygiëne let. Je maakt kans op een vaste baan en er is een reiskostenvergoeding. Je werkt voor een bekend transportbedrijf met leuke collega's. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Chocolade, wie houdt er nou niet van. Een kleinigheidje als je op visite gaat, of gewoon lekker 's avonds op de bank. Jij kan helpen met heel Nederland voorzien van dit heerlijke tussendoortje.

Wat ga jij doen als trailerchauffeur?

Onze opdrachtgever werkt 24/7 door, dit betekent dat jij vrij bent in de dagen die jij wil werken. Het kan van maandag tot en met vrijdag, maar werk je liever in het weekend mag dit ook zeker. Jij gaat je als trailerchauffeur bezig houden met het vervoeren van cacaobonen en verschillende soorten chocola. Het is belangrijk dat jij flexibel bent, want je zal als trailerchauffeur te maken hebben met afwisselende werktijden. Als trailerchauffeur met een zoete tand ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van alle hygiëne eisen, de verschillende soorten chocola en bonen mogen elkaar namelijk niet kruisen. Jouw werkdagen duren gemiddeld 10 tot 12 uur, je kan dus lekker veel uren maken.

Wie is onze opdrachtgever?

Je hebt ze vast al eens zien rijden, met standplaatsen door heel Nederland is onze opdrachtgever een bekend gezicht in de transport. Ze staan bekend om hun mooie ritten en fijne werksfeer.

Ben jij de trailerchauffeur die wij zoeken?

Ben jij een echte zoetekauw die warm is geworden van deze vacature? Zin om veel uren te maken? Reageer dan snel via de mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Of neem telefonisch contact met ons via 020-2385555. 

Is dit niet de vacature die bij je past? Neem contact met ons op en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om de andere mogelijkheden met elkaar te bespreken.


Functie eisen
  • Rijbewijs CE, Code 95 en bestuurderskaart
  • Eigen vervoer
Arbeidsvoorwaarden
  • Betaling conform TLN CAO, tussen de €600 en €800 per week
  • Reiskosten regeling
  • Vaste functie met uitzicht op overname
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

IQ Select – het betere werk

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in