+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Jeugd- en Gezinswerker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.311 - € 4.974 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan de diverse Amsterdamse samenleving als Jeugd- en gezinswerker, waar je een cruciale rol speelt binnen een team dat zich richt op gezinnen met complexe problematiek. Werk wijkgericht op diverse locaties en wees zichtbaar voor de gemeenschap. Jouw expertise draagt bij aan het verbeteren van processen en methodieken. Geniet van de ondersteuning van een gedragswetenschapper en een salaris conform cao Jeugdzorg. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het ook belangrijk een bijdrage te leveren aan de diverse Amsterdamse samenleving? Word dan Jeugd- en gezinswerker in één van de teams in Amsterdam voor 28 tot 36 uur per week!

Wat ga je doen?

Als jeugd- en gezinswerker, vervul je een cruciale rol binnen het team, waarbij je met een uiteenlopende groep gezinnen werkt die diverse vragen en behoeften hebben. 

Jouw taken omvatten:

Ondersteunen van kinderen, jongeren, ouders en gezinnen: Je bent voornamelijk bezig met gezinnen die te maken hebben met complexe problematiek. Je bent betrokken bij deze gezinnen voor langere periodes en neemt samen met collega’s leiding in het uitstippelen van richtinggevende acties. In crisissituaties ben jij degene die direct moet schakelen. Je stelt (veiligheids)plannen op, biedt ondersteuning zelf en/of schakelt andere professionals in.

Wijkgericht werken: Je werkt op diverse locaties in de wijk, waaronder scholen, gezinnen thuis en buurthuizen. Dit zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent voor de gezinnen in Amsterdam. Je richt je voornamelijk op het toevoegen van expertise bij complexe veiligheidszaken en neemt een voortrekkersrol in deze zaken.

Deskundigheid en brede benadering: Je begrijpt hoe je je moet positioneren binnen een gezinssysteem en bent in staat om zowel individueel als samen met collega’s te reflecteren tijdens intervisie- en casuïstiekbesprekingen. Binnen het team fungeer je als vraagbaak binnen jouw eigen expertisegebied en bied je ondersteuning aan collega’s. Daarnaast draag je bij aan het verbeteren van methodieken en werkprocessen met betrekking tot complexe en meervoudige problematiek, zowel binnen als buiten de organisatie.

Kortom, als jeugd- en gezinswerker werk je intensief met gezinnen met complexe problematiek, waarbij je een cruciale rol speelt in het bieden van ondersteuning, het coördineren van acties en het bijdragen aan het verbeteren van processen en methodieken binnen het wijkteam en daarbuiten.


Wie zijn wij?

In de functie als jeugd- en gezinswerker kom je via Verden te werken bij een van de grootste organisaties in Noord-Holland. Ze beschikken over verschillende teams in Amsterdam waar je als jeugd- en gezinsprofessional aan de slag kan. Er is ook een gedragswetenschapper beschikbaar om mee te sparren.


Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt ervaring in het werken met gezinnen specifiek met meervoudige en complexe en/of veiligheidsproblematiek;

Je hebt een relevant en afgerond hbo-diploma. Denk aan bijvoorbeeld Pedagogiek, Social Work (profiel Jeugd), SPH, MWD.



wat kan je van ons verwachten?

Je salaris valt in schaal 10 van de cao Jeugdzorg: minimaal € 3310,84 en maximaal € 4973,88 op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in