+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Doktersassistent preventieve zorg (regio Amsterdam) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LT-Zorg

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin elke dag anders is? Als doktersassistent in de preventieve zorg, werk je met een team aan het veilig houden van mensen op hun werk. Je doet medische onderzoeken, geeft vaccinaties en advies. Je werkt niet alleen, maar in een team met specialisten. Samen zorgen jullie voor de gezondheid van cliënten. Je werkt op verschillende locaties, zoals bij defensie en piloten. Dit werk biedt veel afwisseling en de kans om te groeien in je vak. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie als doktersassistent binnen de preventieve zorg in de regio Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie van doktersassistent preventieve zorg voer je afwisselende taken uit. Geen dag is hetzelfde. Zo voer jij als doktersassistent medische onderzoeken uit bij cliënten zodat zij hun werk veilig kunnen doen. Daarnaast verzorg je (reis) vaccinaties en geef je gezondheidsadviezen aan reizigers. Ook administratieve taken horen bij jouw werk. Je verwerkt keuringsrapporten en plant of verzet cliënt afspraken. kortom je begrijp hoe belangrijk preventie is en je zet graag jouw deskundigheid hiervoor in. Daarnaast ontvang je de cliënten op een gastvrije manier op de locatie en stel je ze gerust. Dit alles doe je niet alleen. Je werkt in een team van specialisten waarbij je nauw samenwerkt met een arts. De werkzaamheden voer je tijdens reguliere kantoortijden uit.


Hoe ziet het team eruit?

Bij de zorginstelling werk je voornamelijk bij hun klanten in de regio Amsterdam. Bij de opdrachtgevers zelf op locatie ben je voornamelijk bezig met het verrichten van preventief medische onderzoeken. Het is daarom belangrijk dat je bereid bent om te reizen binnen de regio. Voorbeelden van jouw toekomstige opdrachtgevers zijn defensie, piloten en grote instellingen. Hier werk je samen met een arts, waarmee je keuringen (ECG, bloedafname, oogmeting, gehoortest, spirometrie, urine controle en diverse andere metingen) zelfstandig uitvoert. Op de locaties van de zorginstelling zelf ben je voornamelijk bezig met beroepskeuringen en vaccinaties. Jouw werk als doktersassistent is dus nooit saai.


Wie ben jij?

Je bent de nieuwe gezellige professional die goed zelfstandig kan werken. Dat geen een dag het zelfde is vind je leuk en je bent flexibel ingesteld. Naast dat je goed zelfstandig werken kan werken hou je goed contact met je collega’s. Je hebt een professionele en gastvrije uitstraling waardoor cliënten zich snel op hun gemak voelen. Verder is het belangrijk dat je:

  • Opleiding doktersassistent of verpleegkundige afgerond;
  • Je beschikt over een vervoer en bent flexibel
  • Je woont in de regio Amsterdam
De voordelen van LT-Zorg:

Onze missie bij LT-Zorg is om de focus te leggen op het werkgeluk van de medewerker, waardoor deze goed zit op de lange termijn, waardoor wij samen de kwaliteit en continuïteit van de zorg kunnen verbeteren! Hierin focussen wij ons vooral op de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en GGZ.

  • Het betreft een functie voor 24-40 uur per week, afhankelijk van jouw wensen. Het betreft een rooster met regelmatige werktijden.
  • Je gaat direct in dienst bij de zorginstelling.
  • Vast contract is mogelijk.
  • Salaris van maximaal 3.300 bruto per maand. Je daadwerkelijke inschaling is op basis van je werkervaring en opleidingsniveau.
  • Reiskostenvergoeding van €0.27 cent per km.
  • Mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en volop (door)groeimogelijkheden.
Het sollicitatieproces:

We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een intake. Wanneer de klik wederzijds is en we ook inhoudelijk een match zien met de vacature, gaan we je daadwerkelijk voorstellen bij de zorginstelling. Wanneer de zorginstelling net zo enthousiast is als wij volgt er een gesprek bij de zorginstelling. Als jij en de zorginstelling na dit gesprek graag met elkaar verder willen volgt er een arbeidsvoorwaardelijk gesprek, waarna je bent aangenomen en in dienst gaat bij de zorginstelling. Wij zullen je in dit traject volledig begeleiden en meegaan met de gesprekken bij de zorginstelling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in